Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς ένταξη στο «Rock & Roll Hall of Fame» του 2018

Radiohead, Depeche Mode, Bon Jovi και Rage Against Machine είναι ανάμεσα σε αυτούς

υποψήφιοι προς ένταξη σε «Rock & Roll Hall of Fame» 2018

Radiohead, Depeche Mode, Bon Jovi και Rage Against Machine είναι μερικά από τα συγκροτήματα που θα αναμετρηθούν για μία θέση στο πάνθεον της ροκ μουσικής και που είναι υποψήφια προς ένταξη στο «Rock & Roll Hall of Fame».

Εννέα από τους 19 υποψηφίους βρίσκονται στην ψηφοφορία για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένων των: Eurythmics, Dire Straits, Judas Priest, Kate Bush, The Moody Blues, Nina Simone, Radiohead, Rage Against Machine και Sister Rosetta Tharpe.

Οι Radiohead και οι Rage Against the Machine έγιναν επιλέξιμοι για την τελετή του 2018 φέτος, αφού κυκλοφόρησαν τις πρώτες επίσημες ηχογραφήσεις τους το 1992.

Για να είναι επιλέξιμος για υποψηφιότητα, ένας καλλιτέχνης ή συγκρότημα πρέπει να έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο δίσκο τουτουλάχιστον 25 χρόνια πριν από το έτος εισαγωγής. Οι υποψήφιοι του 2018 πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει το παρθενικό άλμπουμ τους το αργότερο έως το 1992.

Η λίστα θα αποσταλεί θα αποσταλεί σε ένα διεθνές σώμα με περισσότερους από 900 καλλιτέχνες, ιστορικούς και μέλη της μουσικής βιομηχανίας. 

Οι υποψήφιοι προς ένταξη στο «Rock & Roll Hall of Fame» του 2018

Bon Jovi
Kate Bush
The Cars
Depeche Mode
Dire Straits
Eurythmics
J. Geils Band
Judas Priest
LL Cool J
MC5
The Meters
Moody Blues
Radiohead
Rage Against the Machine
Rufus featuring Chaka Khan
Nina Simone
Sister Rosetta Tharpe
Link Wray
The Zombies

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top