O Ντάνος…αλλιώς! Ξέσπασε για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor – «Δεν αντέχω»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor

Αιχμές για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor άφησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.  

O γνωστός σε όλους Ντάνος, μπορεί να κατάφερε να βγει νικητής του reality, κάνοντας τον κόσμο να τον αγαπήσει και να τον στηρίξει, ωστόσο η συμπεριφορά κάποιων πρώην διαγωνιζόμενων στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως τον έχει πικράνει.

«Οι συμπαίκτες μου δεν με στήριξαν στην αρχή. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι σχέσεις μας είχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Από την άλλη, τους ευχαριστώ, γιατί, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η συμπεριφορά τους απέναντί μου μόνο κακό δεν μου έκανε» είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε όλους όσοι άφησαν να εννοηθεί ότι όσο ήταν στο παιχνίδι ο Αγγελόπουλος φώναζε τις κάμερες για να γράψουν κάτι που έκανε επί τούτου. 

«Όσοι ήταν στον Άγιο Δομίνικο, από τους παίκτες και τους οπερατέρ μέχρι την παραγωγή, γνωρίζουν ποιοι φώναζαν την κάμερα. Η μεγαλύτερη αναλήθεια που έχει γραφτεί μια μένα είναι ότι προσποιήθηκα και πως είχα στρατηγική» πρόσθεσε ο ίδιος. 

«Δεν αντέχω την αδικία, αλλά ούτε θα μπω στη διαδικασία να γίνω φίλος με κάποιον που δεν μου κάνει, για κανένα λόγο. Ζήσαμε σε ένα συγκεκριμένο μέρος, με συγκεκριμένες συνθήκες, που δεν ήταν εύκολες. Το Survivor σε καμία περίπτωση δεν θα μου σκιαγραφήσει το χαρακτήρα αλλά και τη ζωή πριν από αυτό, όπως επίσης και δεν θα σταθώ σε απόψεις ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν καλά καλά. Πλέον έχω έρθει κοντά με ορισμένους συμπαίκτες μου, οι οποίοι άλλαξαν γνώμη για κάποια πράγματα που είχαν πει για μένα», συνέχισε αποφεύγοντας πάντως να αναφέρει ονόματα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top