Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τα backstage της φωτογράφισης για το Pink Ribbon Bracelet 2017

Φώτο και βίντεο

Φέτος, η Εκστρατεία για τον καρκίνο του Μαστού γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας της παγκοσμίως! Οι δράσεις της Εκστρατείας εξαπλώνονται σε 70 χώρες εδώ και 25 χρόνια βάζοντας έναν θεμέλιο λίθο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού παγκοσμίως.

Για ακόμα μια χρονιά, η Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies στην Ελλάδα είναι η Ελένη Μενεγάκη, και μας παρουσιάζει το Pink Ribbon Bracelet 2017, που σχεδίασε ο Dukas, μέσα από μία εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Το φετινό βραχιόλι, που φέτος υπογράφει ξανά ο Δούκας Χατζηδούκας, αποτελείται από φυσικό δέρμα οικολογικής κατεργασίας και απεικονίζει 3-D αλυσίδα. Στην άκρη του δερμάτινης αλυσίδας υπάρχει διακοσμητικό μέταλλο-κούμπωμα επιχρυσωμένο σε απόχρωση light gold. Στο μέταλλο είναι χαραγμένο το ροζ κορδελάκι.

«Έμπνευση για εμένα φέτος ήταν το Παγκόσμιο moto της Εκστρατείας ‘’Ας δώσουμε ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού’’. Οι κρίκοι της αλυσίδας συμβολίζουν την δυνατότητα που έχουμε όλοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του να γίνουμε ένα και να δώσουμε ένα τέλος στην νόσο αυτή», δήλωσε ο Δούκας Χατζηδούκας.

Το Pink Ribbon Bracelet του 2017 κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου και θα το βρεις σε όλα τα σημεία πώλησης Estee Lauder, αλλά και στα φαρμακεία μέσω του δικτύου της Darphin. Η τιμή του είναι 10,50 ευρώ και τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top