Kylie Jenner: Η τραυματική εμπειρία που την οδήγησε να κάνει πλαστική στα χείλη της

Δείτε τι εξομολογήθηκε η 20χρονη τηλεπερσόνα στην εκπομπή της Life of Kylie

Kylie Jenner: Ο λόγος που έκανε πλαστική στα χείλη της

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γράψει ότι η Kylie Jenner ακολουθεί τα βήματα της Kim Kardashian, με πλαστικές επεμβάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη!

Πριν από δύο χρόνια η 20χρονη τηλεπερσόνα παραδέχθηκε ότι έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη της για να δείχνουν πιο μεγάλα, παρόλο που στην αρχή το διέψευδε!

Στο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής της, Life of Kylie, επισκέφθηκε μία ψυχοθεραπεύτρια και μιλάει για τις ανασφάλειές της σχετικά με την εμφάνισή της, ενώ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να φουσκώσει τα χείλη της!

 «Ήμουν 15 και ήμουν πολύ ανασφαλής με τα χείλη μου… Είχα πολύ λεπτά χείλη», είπε χαρακτηριστικά και εξιστόρησε την τραυματική εμπειρία που την ώθησε στον πλαστικό.

Ποια ήταν αυτή; Όταν έδωσε το πρώτο της φιλί, το αγόρι  που ήταν μαζί της είπε πως είχε πολύ μικρά χείλη. «Το πήρα πολύ βαριά! Όταν ένα αγόρι που σου αρέσει σου λέει αυτό, δεν ξέρω… Ήταν τραυματικό, με επηρέασε πολύ! Δεν ένιωθα ποθητή ή όμορφη. Ήθελα πραγματικά μεγαλύτερα χείλη. Κατέληξα να κάνω πλαστική!», ανέφερε.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top