Ποιο θα είναι το νέο ζευγάρι του Δημήτρη Οικονόμου στη νέα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ;

Η επίσημη ανακοίνωση

Ποιο θα είναι το νέο ζευγάρι του Δημήτρη Οικονόμου στη νέα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ;

Μετά από 21 χρόνια κοινής τηλεοπτικής πορείας ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Βασίλης Λυριτζής πήραν χωριστούς δρόμους με τον πρώτο να παραμένει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ καθώς και στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ΣΚΑΙ με δελτίο τύπου έκανε γνωστό τον τίτλο της νέας εκπομπής και το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι του Δημήτρη Οικονόμου. Ο λόγος για την δημοσιογράφο – παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου η οποία το καλοκαίρι αντικατέστησε την Άννα Μπουσδούκου.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: 

Πρεμιέρα για τη νέα ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της ημέρας από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό το μαθαίνετε «Σήμερα». Το νέο ξεκίνημα της ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου μας μεταφέρουν όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.

Η νέα πρωινή συνήθεια στον ΣΚΑΪ, «Σήμερα» από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top