Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν "ψώνιο" και τι λέει για τις "αρπαχτές" στα μαγαζιά

Σε συνέντευξή του στο Down Town

Βασάλος: Τι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ψώνιο

 Πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτήρισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο ψώνιο μετά το Survivor, με την κίνησή του να βγάλει το περιοδικό Vasalos Magazine”.

Διαβάστε επίσης: 

Ο πρώην Μαχητής σε συνέντευξή του στο «Down Town» υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας:

«Ούτε ψώνιο είμαι ούτε καβάλησα κανένα καλάμι. Δηλαδή αν το περιοδικό λεγόταν Down Town θα είχε κανείς πρόβλημα; Το όνομα ήταν αυτό που χτύπησε λίγο περίεργα. Δεν έχω γίνει περιοδικό που κυκλοφορεί κάθε μήνα. Μια φορά έγινε και είναι απλώς ένα λεύκωμα» εξηγεί ο Μαχητής του Survivor.

Τα αρνητικά σχόλια σε φρικάρουν τελικά ή όχι;
Δεν υπάρχει κανένας που να έχει μόνο fans. Όλοι έχουν και haters. Και είμαι συνειδητοποιημένος ότι υπάρχουν αυτοί που με αγαπάνε και αυτοί που με κράζουν. Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει αρνητικά σχόλια, αλλά είναι λογικό να υπάρχουν κι αυτά.

Κάποιοι λένε ότι τα κάνεις όλα για τα λεφτά. Αρπαχτές σε μαγαζιά κ.λ.π
Γιατί, ο υπόλοιπος κόσμος για ποιον λόγο δουλεύει; Δεν κατάλαβα. Υπάρχει κάποιος που δουλεύει δωρεάν; Όλοι προσπαθούμε να επωφεληθούμε από το παιχνίδι. Λογικό δεν είναι;

Πως είναι λοιπόν τώρα η ζωή σου;
Πια δεν είναι όπως ήταν. Προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο να τρέφομαι σωστά και να γυμνάζομαι, αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνω. Παλιά θα ήμασταν εδώ για τη συνέντευξη και θα είχα έρθει με τάπερ. Αυτό είναι ακόμα ένα θετικό που πήρα από το Survivor. Δεν είμαι τόσο εμμονικός με το φαγητό και την προπόνηση.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top