Πρώτη φορά! Αυτή είναι η σύμβαση που υπέγραψε ο Ντάνος για το Survivor – Πότε θα εισπράξει το έπαθλο;

Δείτε πόσα χρήματα έπαιρνε την ημέρα

Αυτή είναι η σύμβαση που υπέγραψε ο Ντάνος στο Survivor

Με το ποσό των 500 ευρώ το μήνα αμειβόταν ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως προκύπτει από τη σύμβαση που είχε υπογράψει με τον Τούρκο παραγωγό, Ατσούν Ιλιτζαλί και την οποία φέρνει σήμερα στο φως το ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, Secret.

Πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνος πήρε στα χέρια του το οχτασέλιδο έγγραφο που περιείχε όλους τους όρους συμμετοχής του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η εταιρεία είχε φροντίσει να είναι όλα διατυπωμένα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις στο μέλλον. Έτσι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως και από τους υπόλοιπους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι με την ομάδα των μαχητών, ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός προκειμένου να κατατίθεται κάθε μήνα το ποσό των 500 ευρώ.

«Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραμονής ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των 595,24 ευρώ, υπογράφοντας την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρω ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια ευρώ το μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ. … τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα», αναφέρει η σύμβαση.

Επίσης όπως προκύπτει από το συμφωνητικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έφυγε από το παιχνίδι με τα 100.000 ευρώ, αλλά θα περιμένει για λίγο.

«Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος. Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σε έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος», ξεκαθαρίζει η εταιρεία παραγωγής στο έγγραφο που υπέγραψε ο Ντάνος και οι υπόλοιποι παίκτες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top