Τέλος ο Daniel Craig; Έρχεται 007 με... γυναίκα πρωταγωνίστρια;

Σύμφωνα με δημοσίευμα

Έρχεται 007 με... γυναίκα πρωταγωνίστρια;

Μπορεί εδώ και καιρό να υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο νέος James Bond δεν θα είναι ο Daniel Craig, αλλά τελικά οι φανς είχαν «ηρεμήσει» γιατί είχε ειπωθεί ότι θα τον δούνε και στη νέα ταινία, μιας και πήρε τα λεφτά που ζητούσε και είπε το «ναι».

Όμως, δε θα είναι μόνος καθώς έχουν αποφασίσει ότι ετοιμάζεται και γυναίκα 007! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα στελέχη της MGM φαίνεται πως έχουν αποφασίσει πως αυτό το πρόσωπο θα είναι η Cara Delevingne, καθώς έχουν ενθουσιαστεί με την ερμηνεία της στο “Valerian and The City of a Thousand Planets”.

«Η Cara περνά την καλύτερη εποχή της. Είχε μια απίστευτη πορεία στο μόντελινγκ από νωρίς και το πέρασμά της στην υποκριτική είναι μέχρι στιγμής εκπληκτικό. Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ικανότητά της να μεταμορφώνεται σε τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, της προσδίδουν πραγματικά ένα μοναδικό στυλ. Η MGM προτιμά να επιλέγει γυναίκες ηθοποιούς ακριβώς λίγο πριν γίνουν διάσημες και να τις ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Έχει επιρροή στο νεανικό κοινό, έχει εμπειρία στη μάχη στις ταινίες και είναι Αγγλίδα», αναφέρει η εφημερίδα Mirror.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top