Όλες οι τηλεοπτικές εξελίξεις στον ΑΝΤ1: Ποιες εκπομπές μένουν και τι νέο έρχεται

Όλο το ρεπορτάζ από το star.gr

Όλες οι τηλεοπτικές εξελίξεις στον ΑΝΤ1: Ποιες εκπομπές μένουν και τι νέο έρχεται

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Ιουλίου, ο Γιάννης Λάτσιος έκανε την επίσημη πρώτη του εμφάνιση ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1, θέση που ανέλαβε πριν από σχεδόν ένα μήνα και μετά από 2 χρόνια απουσίας του από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Γιάννης Λάτσιος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το όσα μέλλει να δούμε από τον Σεπτέμβρη στις τηλεοπτικές μας οθόνες, μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

Συγκεκριμένα, προανήγγειλε αλλαγές στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, που όμως δεν αφορούν στην πρωινή καθημερινή ζώνη του σταθμού. Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά και το πρωινό μαγκαζίνο με την Φαίη Σκορδά πήραν το «πράσινο φως» και συνεχίζουν.

Το ίδιο και η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία και την ερχόμενη σεζόν θα παίζει σε καθημερινή βάση στις 3 το μεσημέρι «Ρουκ Ζουκ», το παιχνίδι που «αναβίωσε» τηλεοπτικά, πριν από λίγο καιρό.

Η απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα περιέχει καθημερινή κωμική - αισθηματική σειρά, με τίτλο «Παρθένα ζωή». Πρόκειται ουσιαστικά για μια μεταφορά στην ελληνική τηλεόραση μιας σειράς που έρχεται από την Λατινική Αμερική και θα αποδοθεί στη γλώσσα μας. Σκηνοθέτης της εν λόγω σειράς θα είναι ο σκηνοθέτης του «Ταμάμ», Πιέρρος Ανδρακάκος και τα γυρίσματά της έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γιάννης Λάτσιος, η εν λόγω σειρά θα είναι το lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στο τιμόνι του θα παραμείνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ωστόσο από τον Σεπτέμβριο «μετακομίζει» στις 20:00.

Στο πρόγραμμα, όμως, θα ενταχθούν και άλλα προγράμματα: το τηλεπαιχνίδι quiz με τίτλο «Still standing», αλλά και η σειρά «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» που θα προβάλλεται μετά το nomads δυο φορές την εβδομάδα, ενώ το κάθε της επεισόδιο θα είναι διάρκειας 45 λεπτών. Επισημαίνεται ότι είναι ακόμα μια σειρά από το εξωτερικό, που θα μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Στη φαρέτρα εξακολουθούν να υπάρχουν και τα talent shows. Αναμένεται το «I'm celebrity get me out of here» στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Όσο για τη late night εκπομπή, συνεχίζει το «Ράδιο Αρβύλα», που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ τα επετειακά επεισόδια – αν τυχόν και χρειαστεί να υπάρξουν -, μπορεί να είναι πιο «σποραδικά».

Συνεχίζει και η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία θα γίνει όταν εκείνος δεν θα βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Nomads – κάτι που χρονικά μεταφέρεται (θεωρητικά) επίσης στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα εξακολουθήσει να έχει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού, παρουσιάζοντας το δικό του late night show, με τίτλο «Late night with GL», κάτι που δεν θα είναι one man show, αλλά θα υπάρχουν και συνεργάτες – χωρίς να είναι ανακοινώσιμα ακόμα τα ονόματα. Η εκπομπή αυτή θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, θα έχει διάρκεια 1 με 1:30 ώρας και θα έχει στοιχεία σάτιρας, καθώς και κοινωνικού και πολιτικού σχολιασμού

Από την αρχή θα στηθεί η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η Μαρία Μπεκατώρου εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, αλλά με βάση τα όσα είπε ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι δεδομένη η θέση της στην παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του σ/κ.

Τέλος, αναφορικά με το κυριακάτικο prime time του σταθμού, έρχεται το «Sunday Live Show», ένα νέο σόου με χορό, θέαμα και συγκίνηση και δύο παρουσιαστές. Ο σταθμός κρατάει σαν projects τα Dancing και το SYTYCD, ενώ για το δεύτερο μισό της σεζόν παίζει και η «Φάρμα».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top