Είναι πολλά τα λεφτά! Αγωγή με πολλά μηδενικά κατέθεσε το «Ε» κατά του Νίκου Καρβέλα

Πώς εμπλέκεται και η Βίσση

Είναι πολλά τα λεφτά! Αγωγή με πολλά μηδενικά κατέθεσε το «Ε» κατά του Νίκου Καρβέλα

Ήταν ένας καβγάς που – αν μη τι άλλο – θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία, αυτός ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη στον αέρα του τηλεοπτικού προγράμματος Star Academy, στο «Ε».

Και τώρα το κανάλι κατέθεσε αγωγή-μαμούθ κατά του συνθέτη και πρώην κριτή του talent show, με τον οποίο στα τέλη Μαΐου, έληξε τη συνεργασία του, διεκδικώντας ως ρήτρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, και για την περαιτέρω ζηµιά που υπέστη το κανάλι, ύψους 2.500.000 ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ, συνεχίζει εξηγώντας, ότι το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για αθέτηση των όρων συνεργασίας, η οποία συμφωνήθηκε και υπογράφηκε µεταξύ καναλιού και συντελεστών στις 2 Απριλίου του 2017.

Πιο αναλυτικά, με µια διαταγή πληρωµής που εκδόθηκε πριν από λίγες ηµέρες, στις 26 Ιουνίου, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε., ως ιδιοκτήτρια του Epsilon, στρέφεται κατά του Νίκου Καρβέλα για µη τήρηση των όρων και κατ’ επέκταση της συνεργασίας του µε το Star Academy. Μάλιστα, με τον δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό στη νομική εκπροσώπηση, το κανάλι κέρδισε ήδη τον πρώτο γύρο, αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα.

Μάλιστα, στην εν λόγω αγωγή εμπλέκεται και η Άννα Βίσση, παρά το ότι συνεχίζει να βρίσκεται στο talent show.

Ήδη, δεσµεύτηκε το σύνολο των τραπεζικών λογαριασµών του Νίκου Καρβέλα και της εταιρείας Vanillia ΕΠΕ, με την Άννα Βίσση να εμπλέκεται στην υπόθεση παρά το ότι παραμένει στη θέση της, καθώς δεν µεσολάβησε απλώς προτείνοντας στον σταθµό τον πρώην σύζυγό της και συνεργάτη της, αλλά και υπέγραψε τη σχετική σύµβαση ως εγγυήτρια.

Η υπόθεση αναµένεται να απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες για αρκετό καιρό, καθώς κανένας από τους εµπλεκόµενους δεν φαίνεται διατεθειµένος να συµβιβαστεί.

Σε κάποιο σηµείο της διαταγής πληρωµής αναφέρεται ότι «αποκλειστικά σε περίπτωση µη ενεργού παρουσίας του Νικολάου Καρβέλα στην εκποµπή ή και αποχώρησής του από αυτή έστω και σ’ ένα επεισόδιο καταπίπτει σε βάρος του η άνω ποινική ρήτρα για την οποία ευθύνονται αλληλεγγύως και εις ολόκληρον η Συνεργάτιδα και η εκ των αντισυµβαλλοµένων Άννα Βίσση. Τα αντισυµβαλλόµενα µέρη συνοµολογούν και αναγνωρίζουν ρητά και ανεπιφύλακτα ότι η άνω απαίτηση θα είναι ληξιπρόθεσµη, ορισµένη, εκκαθαρισµένη και απαιτητή. Συνεπώς, η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. θα δύναται να ενεργήσει όλα τα νόµιµα για την είσπραξη της ποινικής ρήτρας ασκώντας κάθε νόµιµο µέσο που της παρέχει ο Αστικός Κώδικας… ιδίως αν προβεί σε έκδοση διαταγής πληρωµής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top