Survivor Πανόραμα: Πρώτη φορά- Ο Μισθοφόρος απαντά για την περιβόητη ένσταση και το σκαλοπάτι που δεν πάτησε ο Αγγελόπουλος

Η αποκάλυψη του για το σκηνικό που είχε προκαλέσει τεράστια ένταση στο παιχνίδι

Καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» της Ελεονώρας Μελέτη, πήγε καλεσμένος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μετά την αποχώρηση του από το «Survivor».

Ο «Μισθοφόρος» που κατάφερε να φτάσει στους τελευταίους τέσσερις του reality, έκανε αποκαλύψεις για την περίφημη ένσταση που είχε γίνει κατά την διάρκεια αγωνίσματος με τον Ντάνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια ένταση στο παιχνίδι και ομηρικοί καυγάδες.

«Διάβαζα την πίστα. Την ένσταση δεν την έκανα εγώ, ψηφίσαμε όλοι σαν ομάδα, και ήταν 5 στα 5 οι ψήφοι. Ψηφίσαμε σαν ομάδα και είπαμε να την κάνουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί τη χρεώθηκε ο μισθοφόρος. Είδα κάτι που δεν έγινε, το είπα εκείνη τη στιγμή για να σφυρίξει το παιχνίδι, και μου είπαν ότι συνεχίζεται. Αν είχε σταματήσει τότε, δεν θα είχε γίνει τίποτε από όλα αυτά. Κόβεται και ράβεται το αγώνισμα στις ενστάσεις, και με τον Μάριο πολλές φορές έχουν γίνει πέναλτι και τα σχετικά. Όταν υπάρχει ένας κανονισμός πρέπει να τηρείται. Όταν στο χάντμπολ ο Σπαλιάρας είχε πατήσει τη γραμμή, κάνανε ένσταση, και έπρεπε να επαναληφθεί, και είχε χάσει τη βολή», δήλωσε χαρακτηριστικά!.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top