Αναγνώριση μετά… θάνατον: ΔΙΑΣΗΜΟΣ παρουσιαστής απέκτησε Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Για ποιον πρόκειται;

Αναγνώριση μετά… θάνατον: ΔΙΑΣΗΜΟΣ παρουσιαστής απέκτησε Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Όσο βρισκόταν εν ζωή δεν είχε αναγνωριστεί με τόση επισημότητα το «έργο» του, όμως τώρα, 10 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό του, ήρθε η ώρα να αποκτήσει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλυγουντ.

Ο λόγος για τον διάσημη ακτιβιστής της προστασίας της άγριας ζωής, τον τηλεοπτικό «κροκοδειλάκιας» Steve Irwin, που έφυγε από τη ζωή μετά από θανατηφόρο χτύπημα από σαλάχι σε ηλικία μόλις 44 ετών, ενώ γύριζε υποβρύχιο ντοκιμαντέρ έξω από τις βορειοανατολικές ακτές της Αυστραλίας, στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα κοντά στο Πορτ Ντάγκλας. 

«Ο Steve έλεγε πάντα ότι δεν τον ένοιαζε να τον θυμούνται, αλλά να θυμούνται το μήνυμά του. Πιστεύω, πράγματι, ότι αυτή η αναγνώριση για τα επιτεύγματα του θα εξασφαλίσει ότι όλοι θα θυμούνται το μήνυμά του για την προστασία της άγριας ζωής», δήλωσε η σύζυγός του, Terri Irwin.

Ο Αυστραλός φυσιοδίφης και προσωπικότητα της τηλεόρασης ήταν πόλος έλξης για τους ξένους τουρίστες στην Αυστραλία και, σύμφωνα με την αυστραλιανή κυβέρνηση, έφερνε τουριστικό συνάλλαγμα ύψους εκατό εκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα ετησίως.

Ο Irwin αιχμαλώτισε τον πρώτο του κροκόδειλο, όταν ήταν εννιά χρόνων, και, καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του, βρισκόταν κοντά σε επικίνδυνα ζώα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top