Από το Survivor ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ… - ΔΕΙΤΕ ποιος επιστρέφει Ελλάδα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Με τον αέρα της ασυλίας πήγαν στο συμβούλιο του νησιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν το άγχος τους.

Η κάλπη έδειξε ισοψηφία ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, που ήταν οι πρώτοι υποψήφιοι, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έδωσε» τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο Μάριος Πρίαμος την Σάρα Εσκενάζη.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε με βάση την 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, πριν από μερικές ημέρες. Και τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης έφυγε η Σάρα, καθώς ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό από το κοινό.

«Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον. Δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική γιατί δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, με το χαμόγελό μου…», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της παίκτριας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top