Survivor: “Καβγαδάκι” Ντάνου – Βαλαβάνη! Χρανιώτης και Μπο τους αφιέρωναν ερωτικό τραγούδι!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Εκείνοι “μάλωναν” και πετούσαν μπηχτές ο ένας με τον άλλο και οι συμπαίκτες τους βρήκαν ευκαιρία να τους αφιερώσουν ένα τραγούδι, με ερωτική χροιά!

«Όσο σκέφτομαι τη νίκη που κάναμε έτσι οι τρεις μας, με μια Βαλαβάνη από άλλο πλανήτη στον πάγκο, να κοντεύει να την πάρει ο ύπνος» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την παίκτρια του Survivor να «διαμαρτύρεται»: «Γιατί μωρέ; Ο Ντάνος θα πει καλή κουβέντα για μένα; Πότε; Τέσσερις μήνες πέρασαν, μια κουβέντα καλή δεν έχει πει». διαμαρτυρήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έλα ρε παραπονιάρα σταμάτα. Κι αγκαλίτσα σε έχει πάρει για να πάτε στον τελικό στο 9-9», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης και συνέχισε: «Α! Έλα παίξε και μετά θα παίξουμε μαζί τον τελικό»

«Πες μου αν δεν ήμουν εγώ στο πλάι σου τόσο καιρό θα είχες πάρει τόσους τελικούς;» είπε στην συνέχεια ο Ντάνος και ενέπνευσε τον Χρανιώτη που άρχισε να τραγουδάει ένα αυτοσχέδιο στίχο για Αγγελόπουλο – Βαλαβάνη.

«Αν δεν ήταν στο πλάι της… Ο Ντάνος το καμάρι της… Αν δεν ήταν κοντά της… Στα φουστάνια τα δικά της», τραγούδησε ο Γιώργος Χρανιώτης και… «άναψε φωτιές» με τον Ντάνο να τον σταματάει λέγοντας «Σταμάτα… Ούτε με πλυστικό 220 μπαρ δεν ξεπλενόμαστε».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top