H γλυκιά εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τα παιδιά της!

Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής

Πολλές φορές , η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έχει μοιραστεί με τους με τους τηλεθεατές διάφορες οικογενειακές της στιγμές. Αυτό ακριβώς συνέβη και το μεσημέρι της Τετάρτης.  Η παρουσιάστρια  έκανε μία γλυκιά αποκάλυψη για τα παιδιά της.

Το  θέμα που απασχόλησε εκείνη και τις συνεργάτιδές της ήταν ποια είναι η σωστή ηλικία και πώς θα πείσεις το παιδί σου να πηγαίνει στην τουαλέτα.

 «Δεν θα μιλήσω για τον Άγγελο που είναι αγόρι, αλλά τα κορίτσια μου, από σχετικά μικρή ηλικία, δεν μου γέμιζαν το μάτι ότι μπορούσαν, αλλά ήθελα να μπορούν να τα βγάζουν μόνες τους σε μικρά πράγματα! Άμα μια μέρα δεν είμαι σπίτι, θα μείνουν άπλυτα;

Σε όλα τα παιδιά έκοβα την πάνα μόλις καλοκαίριαζε, δεν με ενδιέφερε καθόλου, ας μου κάνει το εξοχικό μαντάρα! Τώρα που θα φύγουμε για καλοκαίρι, τέρμα η πάνα! Το πρωί σε πληροφορώ της βγάζω την πάνα που είναι σούπερ βαριά της λέω δεν θα κάνεις τσισάκια, θα μου το πεις, θα περιμένεις να φύγουν τα αδέρφια σου από το σπίτι, και θα πάμε να σε πλύνω.

Τη μία μου λέρωσε το κρεβάτι, την άλλη το χαλί, δεν βαριέσαι! Και σήμερα ωραία μου το πήγε, της λέω κοίταξε δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο την πάνα! Η πάνα όλο το βράδυ είναι τρία κιλά τσισάκια! Προσπαθώ να της δείξω ότι της έχω εμπιστοσύνη! Γιατί τις μικρές όταν τις άφησα να κάνουν μπανάκι, όχι λούσιμο, αρχικά απλά ακουμπούσαν τον εαυτό τους, και σιγά σιγά έμαθαν, λέμε είναι ώρα του ύπνου, μπάνιο!» εξομολογήθηκε η Ελένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top