Μόνο στο star.gr: Στον ΑΝΤ1 (ξανά) ο Γιάννης Λάτσιος!

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν φήμη, συγκεκριμένα από τον περασμένη Φλεβάρη, αλλά λένε ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και αυτό επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση της ειδησης της μεταγραφής του Γιάννη Λάτσιου.

Συγκεκριμένα, το παλιό στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου, εντάχθηκε εκ νέου στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και πλέον δεν αποτελεί μόνο το παρελθόν του σταθμού, αλλά και το παρόν, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του το Zappit.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, μιας και ήρθαμε σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της πλευράς του Αμαρουσίου, αυτό προκύπτει μιας και οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθούν με… χειραψία που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στον ΑΝΤ1. 

Μάλιστα, η εν λόγω επιστροφή – μεταγραφή είναι τόσο βέβαιη που απλά αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κυκλοφορήσει και το σχετικό επίσημο δελτίο τύπου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Λάτσιος ήταν για πολλά χρόνια στο δυναμικό του σταθμού μέχρι την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2015.

Όσο για τη θέση / καρέκλα που του έχουν κρατήσει και πάνω στην οποία θα «επαναπατριστεί» στον ΑΝΤ1; Αν και δεν είναι σαφές ακόμα από την πλευρά του καναλιού, όλα δείχνουν ότι ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός στον προγραμματισμό του καναλιού και η νέα τους συνεργασία αναμένεται να δώσει νέα πνοή, ειδικά από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top