MasterChef: Μια έκπληξη περιμένει τον αποψινό νικητή της δοκιμασίας στην αποθήκη τροφίμων

Συντονισυείτε στις 21.00 στο Star!

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που θα ξεχωρίζουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Τρίτη 30/5 στις 21:00) στο 20ο Επεισόδιο του MasterChef

Oι 16 διαγωνιζόμενοι σήμερα βάζουν ψηλά τον πήχη και μαγειρεύουν με φθηνά υλικά αποδεικνύοντας πως η αξία ενός πιάτου δεν κρίνεται μόνο από την τιμή των υλικών του.  Οι υποψήφιοι σεφ πρέπει μέσα σε 30' να φτιάξουν ένα πιάτο, που θα εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι θα δοκιμάσουν μόνο τα 5 καλύτερα! Μια έκπληξη περιμένει τον νικητή της δοκιμασίας στην αποθήκη τροφίμων. Ποιοι θα χαρούν και ποιοι θα λυπηθούν με το βασικό υλικό; Τρεις έχουν κάνει τα χειρότερα πιάτα και οι επιπτώσεις θα είναι άμεσες...

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star!

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται Τρίτη έως Σάββατο στις 21:00 και MasterClass κάθε Κυριακή στις 18:30.

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη

Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα

Παραγωγή : Green Pixel Productions

MasterChef on STAR

https://www.facebook.com/MasterChefGR

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR

 

Το πιο MasterChef από τα MasterChef είναι στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top