Demy: "Δεν συγκρίνεται το να ακούς ότι η Ελλάδα πέρασε στον τελικό"- Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας

Δείτε τι είπε on camera

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Demy μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision.

H τραγουδίστρια ερμήνευσε το «This is Love» σε σύνθεση-παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea & John Ballard και πήρε το… πολυπόθητο εισιτήριο, ενώ έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του ημιτελικού.

«Ό,τι και να έχεις σκεφτεί δεν συγκρίνεται με το να ακούς τη χώρα σου να ανακοινώνεται ότι περνάει στον τελικό» ξεκίνησε τις δηλώσεις της.

«Ξαναήρθαν όλα στη θέση τους όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό. Ευτυχώς δεν ανακοινωθήκαμε τελευταίοι γιατί δεν θα το άντεχα» εξομολογήθηκε.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι φώναζαν το όνομά της πριν ξεκινήσει την εμφάνισή της λέγοντας ότι «αυτό με ηρέμησε. Όποιος το έκανε ήταν υπέροχος».

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται σχολίασε για τα προβλήματα που υπήρχαν στην τελευταία γενική πρόβα επαναλαμβάνοντας μια φράση που, όπως είπε, λέει συνέχεια ο Φωκάς Ευαγγελινός.


Ο χορογράφος ευχαρίστησε από την πλευρά του όλους όσοι ψήφισαν την Ελλάδα.

Για τον τελικό είπε ότι «θέλουμε να τα πάμε καλά επειδή έχουμε κάνει τόση δουλειά. Το πρώτο μέλημα μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα αγχωθούμε και πάλι αλλά θα είμαστε ήρεμοι ότι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. 

Χαρακτήρισε «γούρι» την ομάδα της προσθέτοντας ότι «όσα γούρια έφερα από την Αθήνα θα μείνουν στη βαλίτσα». 
Αποκάλυψε, τέλος, ότι πρώτη που πήρε ήταν η μητέρα της, η οποία, όμως, επειδή ήταν πιο σίγουρη από όλους μας είχε πέσει για ύπνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top