ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Οι κριτές του Master Chef ανοίγουν τα χαρτιά τους

Δείτε όσα είπαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

O Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οι τρεις κορυφαίοι σεφ που έχουν το ρόλο των κριτών στο νέο σόου του Star που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης και θα τους βλέπουμε στις οθόνες μας καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 21:00 κάθισαν στον καναπέ απέναντι από την Ζήνα Κουτσελίνη και μίλησαν για όλα!

Αφότου τους γνωρίσαμε λίγο καλύτερα μέσα από ένα βίντεο, οι τρεις κριτές μίλησαν για το πώς είδαν τον εαυτό τους στο πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού μαγειρικής που έχει στόχο να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef, που εκτός από εμπειρίες θα κερδίσει και ένα έπαθλο της τάξεως των 50.000 ευρώ!

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της παραγωγής, όλα τα παιδιά στο μοντάζ. Το μοντάζ ήταν εξαιρετικό. Και επίσης πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Star Που δεν το έβαλε κάτω και έβγαλε μια τόσο μεγάλη παραγωγή και έδωσε σε εμάς την ευκαιρία να είμαστε μέρος της», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όσο για το πώς είδαν τον εαυτό τους – τηλεοπτικά τους γνωρίσαμε για πρώτη φορά - ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς; «Σίγουρα για πρώτη φορά είναι δύσκολο να ακούς τη φωνή σου και να βλέπεις και τον εαυτό σου στην τηλεόραση. Νομίζω θα το συνηθίσω», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης συμπλήρωσε: «Κι εγώ μάλλον αυτό θα έλεγα, είναι δύσκολο να βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν και στο «περιστατικό» με τον διαγωνιζόμενο, του οποίου το πιάτο (Ψαρονέφρι γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, δαμάσκηνα και σάλτσα κρασιού και για γαρνιτούρα βελούδινο πουρέ πατάτας και σπαράγγια) αρνήθηκαν να δοκιμάσουν. Ο λόγος ήταν ότι ο Δημήτρης, ο οποίος είναι επαγγελματίας chef,  ξεπέρασε τα πέντε λεπτά που είχε στη διάθεσή του με αποτέλεσμα οι κριτές να μην κρύψουν τον εκνευρισμό τους.

Δείτε τι είπαν οι κριτές του Master Chef στο βίντεο

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top