Καρντάσιαν για τη ληστεία στο Παρίσι: «Είπα προσευχή, σκέφτηκα ότι θα πάω στον Παράδεισο»

Δείτε τι είπε η τηλεπερσόνα

Καρντάσιαν για τη ληστεία στο Παρίσι: «Είπα προσευχή, σκέφτηκα ότι θα πάω στον Παράδεισο»

Έχει κάνει αποκαλύψεις μέσα από το ριάλιτι της, αλλά φαίνεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν κράτησε όλες τις λεπτομέρειες της ληστείας που είχε δεχθεί στο Παρίσι τον περαμένη Οκτώβριο για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ντε Τζένερις.

«Ακούγεται τρελό, αλλά ξέρω πως έμελλε να γίνει σε μένα. Αισθάνομαι πως είμαι ένας τόσο διαφορετικός άνθρωπος. Δεν θέλω άλλο να κλαίω. Αλήθεια πιστεύω πως όσα σου συμβαίνουν στην ζωή είναι για να μάθεις πράγματα» είπε δακρύζοντας η 36χρονη τηλεπερσόνα, ενώ η παρουσιάστρια της έδωσε ένα χαρτομάντιλα να σκουπίσει τα μάτια της.

Και συνέχισε: «Δεν ήταν κανένα μυστικό, όλοι το ήξεραν από το ριάλιτι πως ήμουν εντελώς υλίστρια προηγουμένως. Δεν είναι κακό να έχεις πράγματα και να δουλεύεις σκληρά για τα πράγματα αυτά. Είμαι περήφανη γι' αυτό. Αλλά είμαι τόσο περήφανη που τα παιδιά μου βλέπουν αυτή την πλευρά του εαυτού μου τώρα. Που απλώς δεν νοιάζομαι για τίποτα από αυτά. Στ' αλήθεια δεν με νοιάζει».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι πλέον δίνει μικρότερη σημασία στα υλικά αγαθά και δίνει πολλή περισσότερη προσοχή στο να είναι καλή μητέρα για τα παιδιά της, τον μόλις ενός έτους Σέιντ και την τρίχρονη Νορθ.

«Φυσικά και όταν αρραβωνιάζεσαι δείχνεις το δαχτυλίδι σου, ή όταν αγοράσεις καινούριο αμάξι το επιδεικνύεις στα social media. Τώρα δεν το κάνω πια, δεν είμαι πλέον αυτός ο άνθρωπος» είπε η Καρντάσιαν και αποκάλυψε πως για να μπορεί να κοιμηθεί τη νύχτα έχει «αρκετούς σωματοφύλακες».

Εξέφρασε, τέλος, και τους φόβους ότι δεν ήταν κάτι που έγινε σε μια στιγμή, αλλά οι ληστές το σχεδίαζαν χρόνια: «Είχαν μελετήσει συνεντεύξεις μου, όπου μιλούσα για τα κοσμήματά μου. Δεν ξέρω αν θα ξαναφορέσω ποτέ κόσμημα. Όλη μου η ζωή έχει πλέον αλλάξει και στον τρόπο που ταξιδεύω και στην ασφάλειά μου». 

Περιγράφοντας τα λεπτά της ληστείας, η Κιμ Καρντάσιαν είπε στη συνέντευξη θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης, ώρα Αμερικής: «Αυτόματα, γύρισε το στομάχι μου, είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω. Είπα μια προσευχή, σκέφτηκα ότι θα πάω στον Παράδεισο και να είναι καλά τα παιδιά μου και ο άντρας μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top