ΦΩΤΟ star.gr: Επέστρεψε Ελλάδα ο Χανταμπάκης-Τα καυτά φιλιά της γυναίκας του στο αεροδρόμιο!

Η υποδοχή-έκπληξη που του έκαναν οι φίλοι του-Η συγκίνηση της οικογένειας του

Επέστρεψε Ελλάδα ο Χανταμπάκης

Στις προστατευτικές φτερούγες της οικογένειας του επέστρεψε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από δυο μήνες και κάτι στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης του «Survivor» που κατά την παραμονή του στο παιχνίδι κατάφερε να γίνει από τα πιο μισητά πρόσωπα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και σχολίων στα social media, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον περίμενε η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη, οι γονείς του και οι κολλητοί του φίλοι ντυμένοι… «μονομάχοι».

Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο συμβολισμός της εν λόγω αμφίεσης, καθώς όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ του star.gr όλοι τους φορούσαν μάσκες, κράνη και πανοπλίες, αλλά μάλλον ήθελαν να στείλουν ένα «μήνυμα» πως τον προστατεύουν.

 Οι κολλητοί φίλοι του, Γιώργος Μανίκας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κώστας Σιδεράτος και αλλοι.Μαζί με τον Δημήτρη ήταν και Όλγα Φαρμάκη. 

Φανερά αδυνατισμένος και πολύ μαυρισμένος, ο Στέλιος Χανταμπάκης έπεσε στην αγκαλιά της συζύγου του, με τα καυτά φιλιά μεταξύ τους να δίνουν και να παίρνουν, καθώς ο ένας δεν ξεκολλούσε από τον άλλον.

Εκεί ήταν και οι γονείς του, που τον αγκάλιαζαν και τον φιλούσαν επίσης πολύ συγκινημένοι.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top