Έλλη Κοκκίνου στο star.gr: Δε θα μπορούσα να είμαι παίκτρια στο YFSF, δεν έχω ταλέντο στις μιμήσεις!

Όσα μας δήλωσε αποκλειστικά

Έλλη Κοκκίνου στο star.gr: Δε θα μπορούσα να είμαι παίκτρια στο YFSF, δεν έχω ταλέντο στις μιμήσεις!

Μπορεί να είχε δεχθεί πρόταση και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, αλλά τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε τώρα.

Η Έλλη Κοκκίνου θα είναι η μόνη γυναίκα κριτής του σόου μεταμφιέσεων που θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου.

Τη συναντήσαμε στο πάρτι που έκανε το κανάλι των Σπάτων το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας και τη ρωτήσαμε για όλα!

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που ξεκινάμε! Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, ξεκινάω με μια πολύ ωραία παρέα. Η κριτική επιτροπή, πραγματικά είμαστε πενταήμερη! Και αυτό είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να περνάς καλά, να πηγαίνεις στη δουλειά σου που έχει απαιτήσεις – πρέπει να είμαστε από νωρίς εκεί – αλλά να καταφέρνεις να περνάς καλά!», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr.

Μήπως αντί για κριτή, να τη βλέπαμε στη θέση του… διαγωνιζόμενου; «Όχι! Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να υποδυθώ, να μιμηθώ κάποιους άλλους. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν έχω το ταλέντο! Ούτε μπορώ να τσαλακώσω τον εαυτό μου τόσο πολύ για να το κάνω. Δεν θα ήμουνα καλή», εξήγησε η τραγουδίστρια και κριτής πλέον.

Σε κριτική επιτροπή την έχουμε ξαναδεί και ήταν πριν από αρκετά χρόνια στο Greek Idol. Τώρα όμως καλείται να διεκπεραιώσει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, έχει άλλα «καθήκοντα» στη θέση αυτή. Πώς νιώθει για αυτό; «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Να που υπάρχει πάντα η πρώτη φορά. Την υποκριτική θα την αφήσω στους ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Έχω πιο πολύ το κομμάτι της φωνής και της έκφρασης, αλλά και την κινησιολογία. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μας θα αναλάβει το κομμάτι του για να είμαστε και σωστοί».

Να ετοιμαστούμε για φάλτσα παικτών και για αυστηρές από την πλευρά της κριτικές; «Πολλοί ηθοποιοί έχουν σωστές φωνές. Και πιστεύω ότι για να συμμετέχουν θα είναι τουλάχιστον σωστοί! Είναι τόλμημα αυτό που κάνουν σε κάθε περίπτωση. Έτσι το βλέπω και για αυτό τους θαυμάζω. Έχουν πάρα πολύ δύσκολη δουλειά, πρέπει να μελετήσουν πάρα πολύ, πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και αυτά που έχουν συνηθίσει να κάνουν. Και μετά να το παρουσιάζουν σε εμάς, που επίσης πρέπει να έχουμε μελετήσει τους ρόλους που θα βλέπουμε να υποδύονται οι συμμετέχοντες για να είμαστε και σωστοί στην κρίση μας», είπε.

Δήλωσε, ακόμα, ότι δεν θα είναι αυστηρή, αλλά «αντικειμενική. Δεν υπάρχει λόγος να είμαι αυστηρή σε αυτό. Θα είμαι αντικειμενική, κατά την κρίση μου. Υποκειμενικά αντικειμενική», είπε γελώντας. «Δεν είμαι κακοπροαίρετη σαν άνθρωπος καθόλου. Το να κάνεις κριτική σε κάποιον που γνωρίζεις έχει το θετικό ότι δεν μπορεί να παρερμηνεύσει αυτό που θα ακούσει. Το να κάνεις κριτική σε κάποιον που δε γνωρίζεις και πάλι δεν είναι δύσκολο, γιατί πραγματικά πάω με όλη μου την καλή πρόθεση και διάθεση. Άλλωστε, δεν κρίνονται οι καριέρες του από αυτό το σόου. Είναι ψυχαγωγικό το σόου, όχι επαγγελματικό!», συμπλήρωσε.

Όσο για τους 3 άντρες που θα έχει δίπλα της στην κριτική επιτροπή και δεν είναι άλλοι από τους Νίκο Μουτσινά, Σταμάτη Φασουλή και Φώτη Σεργουλόπουλο; «Είμαστε κοντά σαν άνθρωποι, άρα πιστεύω και η αισθητική μας ταιριάζει. Θα δείξει και το αποτέλεσμα βέβαια. Ακόμα δεν έχουμε κάνει καν πρόβα! Την Παρασκευή είναι η πρώτη μας πρόβα. Αλλά έχουμε τους ίδιους κώδικες στο χιούμορ μας».

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top