Οι ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του από το Survivor- Δεν πάτησα σε κανέναν άλλον συμπαίκτη μου

ΔΕΙΤΕ τι είπε on camera

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor. 

Διαβάστε τι είπε

"Το Survivor σήμερα τελείωσε για μένα, γυρίζω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο, την οικογένειά μου, ότι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου. Φεύγω με πολύ όρεξη και δύναμη να ομορφύνω τη ζωή μου σε όλα τα κομμάτια. Έπαιξα με όλη μου τη δύναμη και πάρα πολύ τίμια.

Η σκέψη μου είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή μίλησα, υπήρχε λόγος να μιλήσω. Οποιαδήποτε στιγμή ήρθα σε κόντρα με τους συμπαίκτες μου ήταν επειδή δεν είχαμε την ίδια άποψη για το παιχνίδι. Δεν παίζαμε με τους ίδιους όρους, τους ίδιους κανόνες.

Δεν πάτησα σε κανέναν άλλον συμπαίκτη μου ούτε αντίπαλο. Δεν με ένοιαξε καθόλου η πείνα, δεν με άγγιξε καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν με ενοχλεί που με κάποιους δεν ήρθα πολύ κοντά. Δεν με συμπάθησαν ενδεχομένως γιατί είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και βλέπαμε διαφορετικά το παιχνίδι. Για εμένα το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου, η εκτίμηση των ανθρώπων με τους οποίους συμβίωνα.

Όσον αφορά στο μαγικό κοχύλι που έχω τάξει στο γιο μου, το καλύτερο θα είναι να το βρούμε μαζί και να του μεταφέρω πως η αγάπη μου προς αυτόν είναι να τον κάνω δυνατό και να τα καταφέρνει στη ζωή να περπατάει μόνος του, χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά του". 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top