Ο κολλητός του Αγγελόπουλου αποκαλύπτει:«Ο Ντάνος πάντα διάλεγε τις πιο ωραίες γυναίκες»

«Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη νομίζω ότι…»

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» μίλησε ο Παναγιώτης Μυγδαλάκης. Ο κολλητός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του  χαρακτήρα του Ντάνου, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο Γιώργος θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και η δημοσιότητα από το παιχνίδι θα τον βοηθήσει. Είναι ευγενικό παιδί, πέρα από την ομορφιά “σκλαβώνει” τον άλλον, άντρα ή γυναίκα. Φέρεται πολύ ευγενικά και του αρέσει να δίνει και υλικά και πνευματικά, δίνει ότι έχει. Δεν έχει δείξει ακόμα τον αληθινό του χαρακτήρα και έχει να δείξει κι άλλα θετικά στοιχεία. Σίγουρα τον κομπλάρουν οι κάμερες και υπάρχει μια γραμμή από την παραγωγή για το πώς θα συμπεριφερθούν. Αυτά δεν αφήνουν να φανεί ο πραγματικός του εαυτός. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρέπει να είναι καλή καρδιά, αλλά γίνεται νευρική από την πείνα. Νομίζω ότι θα ήταν κοντά στα γούστα του η Ευρυδίκη. Του αρέσει το ωραίο και κατά κάποιο τρόπο μπορεί να διαλέξει, έχει την ευχέρεια. Πάντα διάλεγε τις πιο ωραίες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top