Θα επιστρέψει ή όχι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο Survivor; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Τι συμβαίνει με την υγεία του παίκτη

Θα επιστρέψει ή όχι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο Survivor; - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο star.gr

Μαζί με την Ειρήνη Κολιδά, ήταν τα δύο πρόσωπα από την ομάδα των «Μαχητών» που μόνο... φθηνά δεν τη γλίτωσαν από το τροχαίο που είχαν στους δρόμους του Άγιου Δομίνικου.

Συγκεκριμένα, όπως είχατε διαβάσει στο star.gr, το βανάκι που μετέφερε την ομάδα συγκρούστηκε με άλλο όχημα, το οποίο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να τραυματιστούν, σωματικά και ψυχολογικά, ενώ η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς μιας και τα σπασμένα πλευρά της δεν της επέτρεψαν την παραμονή της στο νησί, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο δεύτερος πιο… χτυπημένος της ομάδας βρίσκεται στο νοσοκομείο με χτύπημα στην κλείδα του.

Αν και έδειξαν ότι είναι όντως «Μαχητές» και οι πιο πολλοί δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το σοκ του ατυχούς γεγονότος και να έχουν επιστρέψει στην κανονική Survivor ζωή τους, ο Μάριος ταλαιπωρείται ακόμα από το τραύμα του και δεν είναι ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, η αρχική πρόβλεψη ήταν ο Μάριος να χρειαστεί να αναρρώσει για τουλάχιστον 10 ημέρες προτού επιστρέψει στην παραλία.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μετέφερε στο star.gr επίσημη πηγή από τον ΣΚΑΙ, ο Κύπριος παίκτης σημειώνει πρόοδο στην ανάρρωσή του και αναμένεται σε 1 με 2 ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο, όπου φυσικά θα συνεχίσει να παρακολουθείται από γιατρούς και να λαμβάνει την ιατρική περίθαλψη που απαιτείται. 

Ωστόσο, «επειδή είναι το σημείο του χτυπήματος τέτοιο, ο Μάριος πρέπει να είναι σε πλήρη ακινησία προκειμένου να θρέψει πιο γρήγορα και να μπορέσει στη συνέχεια να βρεθεί κοντά στους συμπαίκτες του, κάτι που και εκείνος ανυπομονεί να συμβεί», μας εξήγησε η ίδια πηγή και συμπλήρωσε: «προβλέψεις για το πότε ακριβώς θα μπορέσει να επιστρέψει μάλλον τελικά δεν μπορούν να γίνουν – αν και αρχικά το πιστεύαμε – μιας και πρόκειται για θέμα υγείας και είναι όλα σε άμεση συνάρτηση με την πορεία της ανάρρωσής του, αλλά και των 'εντολών' που δίνουν οι γιατροί. Εκείνοι έχουν την πλήρη ευθύνη για τον Μάριο και κανείς δεν μπορεί να ‘παίξει’ με αυτά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top