ΑΠΕΣΥΡΕ τη μήνυση που είχε καταθέσει στον Λιάγκα η Νέγκα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αλέξη Κουγια

ΑΠΕΣΥΡΕ τη μήνυση που είχε καταθέσει στον Λιάγκα η Νέγκα

Τέλος μπήκε το μεσημέρι της Τρίτης στη διαμάχη της Αθηναΐδας Νέγκα και του Γιώργου Λιάγκα. Οι δυο τους είχαν έρθει σε ρήξη όταν ο δεύτερος αποκάλεσε την πρώτη "νεκρόφιλη" μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή και έτσι εκείνη ακολουθώντας τη νομική οδό, απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Με δελτίο Τύπου ο δικηγόρος υπεράσπισης της δημοσιογράφου, παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως οι δυο τους τα βρήκαν εξωδικαστικά και η μήνυση αποσύρθηκε μετά την κατάθεση εκ μέρους του παρουσιαστή 2.000 ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου».

Μάλιστα, η ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις του επανήλθε όταν εκείνη πρότεινε στον παρουσιαστή να κάνει δωρεά σε ένα κοινωφελές ίδρυμα, ο Γιώργος Λιάγκας πρότεινε την «Κιβωτό του Κόσμου» και μιας και έγινε πράξη, η διαμάχη τους έλαβε τέλος προτού οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια ως νομικού εκπροσώπου της Αθηναίδος Νέγκα:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι αφενός μεν, κατόπιν της δημόσιας και έμπρακτης συγγνώμης, την οποία ζήτησε ο κ. Γιώργος Λιάγκας, για τα όσα ατυχή είχε ισχυριστεί για την κυρία Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, κι αφετέρου δε, λόγω της ικανοποιήσεως από τον κ. Λιάγκα του αιτήματος της κυρίας Νέγκα να καταθέσει αντί χρηματικής αποζημιώσεως το ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου», λάβαμε την εντολή από την κυρία Νέγκα να αποσύρουμε τη μήνυση που είχαμε υποβάλει σε βάρος του κυρίου Λιάγκα. Το δικηγορικό μας γραφείο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο, διότι συνετέλεσε στην εξωδικαστική επίλυση του δημιουργηθέντος ζητήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο κορυφαίων δημοσιογράφων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top