Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρεμιέρα και βγήκε… «Στο Δρόμο»!

Συνταξιδιώτες του ο Γιώργος Λέντζας και η Μόλυ!

Τελικά ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Λέντζας αλλά και η Μόλυ κατάφεραν να βρουν το βανάκι που για 60 ημέρες θα μετατραπεί σε σπίτι.

Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Alpha  «Στο Δρόμο» έκανε πρεμιέρα και οι δυο παρουσιαστές θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να εκπληρώσουν τόσο τις δικές τους επιθυμίες όσο και των ανθρώπων που θα συναντήσουν.

Όσο για τον πρώτο τους προορισμό; Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ενιπέα, έναν ποταμό της Πιερίας, ο οποίος διαρρέει το Λιτόχωρο.

Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του τηλεοπτικού ταξιδιού ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram γράφοντας τα εξής: «Σήμερα στις 21:50 επιστρέφουμε. Πριν 4 χρόνια ξεκινήσαμε ένα ταξίδι, ενα ταξίδι στο όνειρο. Είχαμε μια φιλοδοξία, ένα όραμα, θέλαμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μια ολόκληρης γενιάς. Θέλαμε να αλλάξουμε ό,τι είχες συνηθίσει να βλέπεις στην τηλεόραση. Την ίντριγκα, το κουτσομπολιο, την ανθρωποφαγια, το στημένο παρουσιαστιλικι που κρύβεται πίσω από μια παχιά στρώση μεικ απ, θέλαμε να τα αντικατάστησουμε με αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, αγάπη, γέλιο και συγκίνηση...

Να μάθουμε στα νεα παιδιά να προσπαθούν, να παλεύουν, να μην πετάνε τα παλιά αντικείμενα, αλλά να τα φτιάχνουνε, να μην ξεχνάμε αυτούς που γερασαν, αλλά να είμαστε δίπλα τους,να σεβόμαστε τα ζωα, να μην διαχωρίζουμε τους ανθρώπους από το χρώμα, τα κιλα , την εμφάνιση, αλλα από την ψυχή τους. 

Σήμερα ξεκινάει πάλι το ταξίδι μας " Στο Δρόμο " και έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες, το ίδιο όραμα και τα ίδια ιδανικά που είχαμε πριν 4 χρόνια. Καλή αρχή σε όλους και καλή διασκέδαση!»

Παρακολουθήστε βίντεο από την πρεμιέρα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top