ΠΩΣ σχολίασαν Μπεκατώρου – Ουγγαρέζος το ξαφνικό κόψιμο των «Ξαναδέστε τους»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Θα σχολίαζαν ούτως ή άλλως σαν εκπομπή το ξαφνικό κόψιμο των «Ξαναδέστε τους» ως τηλεοπτικό γεγονός, πόσο μάλλον όταν αφορά και σε φίλους τους και πρώην συνεργάτες τους.

 

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό Σουκού», σχολίασαν το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, της Μαίρης Συνατσάκη, της Μαρίας Ηλιάκη και του Γιώργου Δάσκαλου, μιας και τα νούμερα που έφερναν στο κανάλι δεν ήταν ικανοποιητικά.

«Εγώ στεναχωρήθηκα αρκετά. Μίλησα κι εγώ μαζί τους, όντως δεν το γνώριζαν. Μίλησα με ανθρώπους από εκεί, γιατί έχουμε μια ωραία σχέση. Να πούμε λοιπόν ότι όντως δεν το γνώριζαν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, ενώ στη συνέχεια έδωσε και τις δικές της πληροφορίες πάνω στο θέμα και αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, Νίκο Μουτσινά: «Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι τους είπαν ότι κόβεται η εκπομπή, γιατί δεν έφερε τα επιθυμητά νούμερα και ότι υπάρχει ανταγωνισμός και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι δεν μπορεί να στηρίξει το κανάλι άλλο αυτή την εκπομπή. Και τους το είπαν τελευταία στιγμή. Και για αυτό αποφάσισαν να μην βγούνε. Νομίζω ο Νίκος πρώτος είπε “Eγώ δεν θέλω να βγω”. Και φαντάζομαι ακολούθησαν και οι άλλοι».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε άλλη γνώμη την οποία και εξέφρασε με πιο… καυστικό τρόπο, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «σαρκοβόρα» την τηλεόραση.

«Εγώ νομίζω ότι έπρεπε να σφίξουν τα δόντια -όπως κάναμε κι εμείς πέρυσι- και να πουν ένα αντίο στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι τα πράγματα τόσο σαρκοφάγα στην τηλεόραση. Μας αντιμετωπίζουν σαν κρέας και τα κανάλια είναι η κρεατομηχανή. Την ευαισθησία που έδειξαν την περίοδο με τις τηλεοπτικές άδειες -ότι χάνουν άνθρωποι τη δουλειά τους- δεν την είδα τώρα εδώ. Εγώ δεν δέχομαι την αιτιολογία για τα νούμερα τηλεθέασης. Ενδεχομένως ήθελαν να κόψουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί αν κάτσεις να δεις τα νούμερα των εκπομπών του Alpha, υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα εδώ και χρόνια και δεν κόβονται», είπε ο παρουσιαστής για τον οποίο είναι γνωστό ότι διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με την Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top