Πρώτα κράξιμο, μετά... support: ΞΕΣΠΑΣΕ η Φωτεινή Ψυχίδου ΥΠΕΡ του Μπάμπη Στόκα για το X-Factor

Τι έγραψε στο Facebook

ΞΕΣΠΑΣΕ η Ψυχίδου ΥΠΕΡ του Στόκα για το X-Factor

Ήταν φήμες, αλλά έγινε κάτι παραπάνω από δεδομένο μιας και εκτός από την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ υπήρξε, όπως έχετε διαβάσει στο star.gr και επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο μπροστά στις κάμερες για το ότι είπε το «ναι» και θα βρίσκεται στην επιτροπή του X Factor.

Τότε, η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου, που μόλις λίγες ώρες νωρίτερα τον είχα «κράξει» στο Facebook για το ότι πηγαίνει συνέχεια στα μπουζούκια ενώ 8 χρόνια που ήταν παντρεμένοι δεν πήγαινε και μια φορά που είχε πάει εκείνη την «έκραζε» δύο εβδομάδες, έκανε μια ανάρτηση σχετική στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Διαβάστε την ανάρτησή της: 

«Επειδή αρχίσατε τις τρολιές …. θα σας πω!!!!! Δεν έχει αναγκη ο Μπάμπης ο Στόκας το Xfactor… To Xfactor εχει αναγκη τον Μπαμπη τον Στόκα..! Και τον πιστευω απολυτα οταν λέει οτι θα το κάνει καλύτερο!!!

Είμαι σίγουρη οτι Μπάμπης ο Στόκας θα βάλει τα γέλια με όλο αυτο το «λαικοποπ» που πονάει το αυτι…με «το στημένο»… «το ντέ και καλά»… «τη πίστα» που πονάει το μάτι…

Είμαι σίγουρη οτι θα σηκώσει ειρωνικά το φρύδι.. στο «κοινο» που ακούει το ῾Μη γυρίσεις῾ των Κατσιμιχαίων και δεν τους λέει τίποτα….. Γιατι πολυ απλά δεν τον ενδιεφερε ποτέ αυτο το κοινό!

Είμαι σίγουρη οτι ο Μπάμπης ο Στόκας θα θυμώσει… με τους διαγωνιζομενους που ερμηνεύουν …Περίδη η Μάλαμα με ῾φιγούρα᾽ και ´αισθητική´ παραλιακής και μαρκίζας…

Είμαι σίγουρη οτι η παραγωγή δεν εχει καταλάβει οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΕΔΩ….και την έχουνε πατήσει….γιατι η παρουσία του Μπαμπη του Στόκα θα είναι ΠΥΞ ΛΑΞ (γροθιά και λάκτισμα) στη βιομηχανία που φτιάχνει ευπεπτους διασκεδαστες…κι όχι καλλιτεχνες…

Στα συν ο ενθουσιασμός της Ιόλης που θα γνωρίσει τον ΣΑΑΑΑΑΑκηηηη απο κοντά!!! Υστερόγραφο: Μπαμπίνο αν δεν με πάρεις και μένα να δω απο κοντά Σακη να το ξέρεις!!!! …. Θα σε κράξω!!!!!!», ήταν η ανάρτηση της δημοσιογράφου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top