«9 μήνες»: Η Μάρθα ξαφνιάζεται όταν η Έλενα της λέει πως φεύγει

Καθημερινά στις 17:45 στο STAR

Ο Πέτρος φοβάται πως η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι καταδικαστική με πολλά χρόνια φυλάκισης. Η Μάρθα ξαφνιάζεται όταν η Έλενα της λέει πως φεύγει. Ο Διαμαντίδης εκβιάζει τον Άλκη να συμμαχήσει μαζί του τώρα που πέθανε ο Δήμος.

Όλοι στο νοσοκομείο αναρωτιούνται πώς η Σοφία χορήγησε λάθος φάρμακο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ο ασθενής. Ο Χρήστος επιρρίπτει ευθύνες στον Μάνο, που με τη συμπεριφορά του την έφτασε σε αυτό το σημείο.

Εκείνος τον αντικρούει. Όταν μένει μόνος του όμως κατακλύζεται από ενοχές. Η Ελίζα προσπαθεί να προσγειώσει τον ενθουσιασμό του Αντρέα για την όρασή του. Εκείνος όμως βλέπει καθαρά το πρόσωπό της και τρελαίνεται από χαρά. Η Δάφνη συνεχίζει τις έρευνές της για την πρώην σύζυγο του Σερέτη. Η Εύα και ο Σερέτης σκέφτονται πώς να προσεγγίσουν τον Διαμαντίδη. Ο Αντρέας ζητάει από την Ελίζα να κρατήσουν κρυφό το γεγονός πως βλέπει.

Ο Θεοχάρης κάνει τα πάντα για να τονώσει το ηθικό της Κρίστης για τη συναυλία. Η Έλενα αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Πέτρο. Η Δάφνη λέει στον Δημήτρη την απόφασή της να είναι μαζί. Ο Χρήστος βεβαιώνει τον Αντρέα πως η όρασή του θα επανέλθει μόνιμα πια και ξαφνιάζεται όταν εκείνος του ζητάει να μην το πει στη Δάφνη.

Ο Πέτρος βρίσκει το γράμμα της Έλενας. Από τη μία νιώθει λύτρωση με τη φυγή της κι από την άλλη πίκρα, που εκείνος τώρα πια έχει χάσει τη ζωή του. Η Μάρθα δίνει το βραχιόλι στην Άννα για να το πάει στον Δημήτρη. Η Κρίστη αποφασίζει να πάει τον Φαίδωνα στο σπίτι του Άλκη για να μπορέσει να γράψει με τον Κίμωνα ένα καινούργιο τραγούδι για τη συναυλία της.

Ο Μάνος ζητάει τη γνώμη της Έλσας για το λάθος της Σοφίας, που οδήγησε στον θάνατο του ασθενούς της. Όταν και η Έλσα τον επικρίνει, οι τύψεις του μεγαλώνουν. Η Σοφία δεν μπορεί να βρει παρηγοριά για το κακό που προκάλεσε. Ο Πέτρος ξαφνιάζεται όταν βρίσκει την πόρτα του γραφείου της Δάφνης κλειδωμένη.

Εκείνη δικαιολογείται πως μελετάει μια πολύ σοβαρή υπόθεση με τον Δημήτρη. Η Μάρθα λέει στον Φοίβο πως συμφωνεί τελικά να φύγουν στο εξωτερικό με την Ελπίδα, με την προϋπόθεση να παντρευτούν και να πάρει την κηδεμονία της. Η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την αγωνία της μήπως τώρα που επανήλθε η όρασή του γυρίσει στη Δάφνη. Η Κρίστη μπαίνει στο γραφείο του Άλκη και τον βρίσκει αγκαλιά με την Ηρώ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top