Δημοσιογραφικό δείπνο! Δείτε που συναντήθηκαν Μάρα Ζαχαρέα- Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμος Βερύκιος

Όταν η ενημέρωση συναντά την ψυχαγωγία!

 Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή της, «Happy Day»  για την έξοδο που είχε το βράδυ της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια του Alpha, καλημέρισε τον Δήμο Βερύκιο και με ένα πλατύ χαμόγελο και  του έκανε την εξής ερώτηση: «Τι ώρα έφυγες χθες»;

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε: «Κατά τις 02.00» και τότε η Σταματίνα ξαφνιασμένη του είπε: «Πλάκα μου κάνεις. Τους ξενύχτησες τόσο πολύ τους ανθρώπους»;

Ο δημοσιογράφος επιστράτευσε το χιούμορ του λέγοντας: «Αφού δίναμε βραβεία»! Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αναρωτήθηκε ποια ήταν η αιθέρια ύπαρξη δίπλα του.

«Μήπως ήταν η κόρη σου»; είπε χαρακτηριστικά  ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τότε η οικοδέσποινα του «Happy Day» ανέφερε «Μια κυρία της ενημέρωσης…σε τρυφερό ενσταντανέ».

Όλοι αναρωτιόντουσαν ποια είναι και τότε στον «αέρα» της εκπομπής προβλήθηκαν κάποιες φωτογραφίες της Στανατίνας Τσιμτσιλή, του Δήμου Βερύκιου παρέα με την Μάρα Ζαχαρέα.

Οι τρεις τους ήταν καλεσμένοι για φαγητό  σε ένα φιλικό τους σπίτι!

«Με την Μάρα ήμασταν σε μια δημοσιογραφική παρέα. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν καλεσμένοι σε ένα δημοσιογραφικό τραπέζι, όπου η νοικοκυρά έδωσε τα ρέστα της. Φάγαμε πάρα πολύ ωραία», σχολίασε η Σταματίνα.

Στην παρέα ήταν και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, αλλά η παρουσιάστρια του «Happy Day»  έσπευσε να σημειώσει: «Ήταν μαζί μας, αλλά αυτό ήταν το δικό μας…πηγαδάκι»!


Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top