Επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα! Πότε θα βγαίνουν on air- ΔΕΙΤΕ τι ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

Η πρώτη εκπομπή για το 2017

Με αναφορά στο φρικτό έγκλημα που έγινε στην Κομοτηνή με θύμα ένα 6χρονο κωφό αγοράκι και δράστη έναν 15χρονο αλλά και στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα στην πρώτη τους εκπομπή για το 2017.

«Καλή χρονιά κυρίες και κύριοι και καλωσήρθατε στο πρώτο Ράδιο Αρβύλα για το 2017! Έχουμε επιστρέψει σε έναν πλανήτη όπου 15 χρόνων παιδιά δολοφονούν 6χρονα, πλανητάρχης είναι ο Τραμπ και βέβαια αυτά τα δύο γεγονότα δεν είναι καθόλου άσχετα μεταξύ τους.  Αλλά σε αυτόν τον πλανήτη επιστρέψαμε και σε αυτόν τον πλανήτη πρέπει να βγάλουμε τις εκπομπές μας και να καταφέρουμε να διαχειριστούμε όλα αυτά που μας εξοργίζουν με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε κάθε πότε θα βγαίνει on air το Ράδιο Αρβύλα καθώς στην τελευταία εκπομπή δήλωσε, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, πως σκοπεύουν να βγαίνουν 1 με 2 φορές κάθε μήνα, ανάλογα με την επικαιρότητα!

«Ανά 15 μέρες θα βγαίνει το Ράδιο Αρβύλα! Εκεί καταλήξαμε! Γιατί σας είπαμε ότι έχουμε πάρει μια απόφαση να αραιώσουμε τη συχνότητα, φέτος και μέχρι το καλοκαίρι! Δευτέρα παρά Δευτέρα δηλαδή!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top