Γεμάτη... καρούμπαλα γύρισε από την Άνδρο η Μενεγάκη! Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Δείτε το βίντεο

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, μας είχε ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πέρασε το Σαββατοκύριακό στην Άνδρο, έχοντας μαζί και τις κόρες της.

Αυτό που δεν ξέραμε – και μάθαμε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της – ήταν ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα μικρό ατύχημα κατά τη μίνι απόδραση στον επίγειο παράδεισό της, που έστω και για λίγο της χάλασε τη γαλήνη και την ηρεμία της!

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, όλα ξεκίνησαν όταν βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της και κατέληξε να γεμίσει καρούμπαλα και σκισίματα στο κεφάλι της, μιας και της έπεσε μια κατσαρόλα στο κεφάλι και χτύπησε πολύ. 

«Τι καλή ρε παιδιά; Μου ήρθε μια κατσαρόλα στο κεφάλι στο δόξα πατρί! Πάλι είμαι εδώ πέρα με σκίσιμο! Τι θα κάνω; Καρούμπαλα, σκισίματα, αυτή η μούρη είναι γεμάτη ράμματα! Πάω να ανοίξω το ψυγείο και μου έρχεται το γουόκ στο κεφάλι! Μιλάμε, να με πήγε! Γιατί λέω εδώ στην ερημιά να μου τύχει και τίποτα, εδώ θα με βρουν τα κοκκαλάκια μου», είπε η ωραία Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top