Ελληνίδα παρουσιάστρια για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία: «Ήμουν υπερβολικά αδύνατη, αποστεωμένη!»

ΔΕΙΤΕ τι εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της

Ελληνίδα παρουσιάστρια για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία: «Ήμουν υπερβολικά αδύνατη, αποστεωμένη!»

Για τη μάχη της με την νευρική ανορεξία, την περίοδο πριν από τα καλλιστεία,  μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Γωγώ Γαστεράτου στο People.

«Ήταν περίεργη φάση στη ζωή μου. Δεν αισθανόμουν καλά, είχα μεγάλη ανασφάλεια, είχα βιώσει bullying. Ήμουν υπερβολικά αδύνατη. Αποστεωμένη μπορώ να πω. Φαινόταν στο πρόσωπό μου. Όταν έβλεπα ότι με σχολίαζαν αρνητικά, το καταλάβαινα. Αυτό που με ταρακούνησε ήταν ότι στενοχωριόταν πολύ η μητέρα μου. Την έβλεπα σε άσχημη κατάσταση και είπα «πρώτα θα το κάνω για εκείνη και μετά για τον εαυτό μου». Τώρα κατάλαβα ότι θα έπρεπε πρώτα να σκεφτώ τον εαυτό μου και να καταλάβω τι έκανα σε εμένα. Επίσης με βοήθησαν τα λόγια του αδελφού μου» ανέφερε η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό».

Αν και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τα κιλά της, όπως εξομολογήθηκε «έφαγε φρίκη» την περίοδο που θα έφευγε στο εξωτερικό.

«Έπρεπε να χάσω 2-3 κιλά. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν πραγματικά και το έκανα αυτό, αλλά έχασα πολλά περισσότερα» ανέφερε.

Όσο για το εάν σήμερα έχει αγωνία με την εικόνα της και το βάρος της;

«Όχι. Μου αρέσει το φαγητό. Αν και τώρα, που θα μπω στα 30 σιγά σιγά και όλοι μου λένε ότι αλλάζει ο μεταβολισμός, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Προσέχω τι τρώω γιατί κάνω μία δουλειά που πρέπει να είμαι προσεγμένη. Δεν κάνω τόσες υπερβολές σε σχέση με το παρελθόν, που δεν ήμουν στην τηλεόραση. Αλλά αν θέλω να φάω μία σοκολάτα, θα τη φάω»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top