Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την "περικοπή " των "Ράδιο Αρβύλα"

"Αποφάσισαν να μειώσουν τον αριθμό εκπομπών τους από το 2017", είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης

Με μια… «άσχημη» είδηση έκλεισαν το 2016 οι Αρβυλιώτες. Ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Δευτέρας και εν ώρα εκπομπής ανακοίνωσε ότι με τη νέα χρονιά θα κάνουμε μαύρα μάτια για να τους βλέπουμε, μιας και σκοπεύουν να βγαίνουν on air 1 με 2 φορές κάθε μήνα, ανάλογα με την επικαιρότητα!

Το γραφείο τύπου του ΑΝΤ1, θέλοντας να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις για τις σχέσεις των παρουσιαστών του «Ράδιο Αρβύλα» με το κανάλι – αν και ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και προσφάτως μπαμπάς δήλωσε ότι δεν υπάρχουν «σύννεφα» με το κανάλι των Σπατων - έβγαλε και έστειλε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ράδιο Αρβύλα: Αποφάσισαν να μειώσουν τον αριθμό εκπομπών τους από το 2017

Ο Αντώνης Κανάκης, ύστερα από δέκα τηλεοπτικές σεζόν, ανακοίνωσε εχθές το βράδυ την απόφαση των συντελεστών του Ράδιο Αρβύλα, να μειώσουν την συχνότητα μετάδοσης της εκπομπής από το 2017 σε μία ή δύο τον μήνα.

Ξεκαθάρισε πως η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική τους και ότι το κανάλι αντιθέτως, θα επιθυμούσε ακόμα και σε καθημερινή βάση την εκπομπή εάν αυτό ήταν δυνατό. Ευχαρίστησε δε τον Αντέννα, για τον σεβασμό του στην απόφαση αυτήν, αλλά και για την κατανόηση του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η δημιουργία ενός προγράμματος σαν το Ράδιο Αρβύλα.

Διευκρίνησε, πως η απόφαση είχε παρθεί από τους ίδιους στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και είπε χαρακτηριστικά, πως «μπορεί να ακούγεται τρελό το να μειώνεις την συχνότητα μετάδοσης μιας εκπομπής με την αποδοχή και τις τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, αλλά εμείς νιώθουμε πως τώρα είναι η στιγμή που κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί. Θέλουμε να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και το Ράδιο Αρβύλα ζωντανό για πολλά ακόμη χρόνια»

Άφησε δε, ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός καινούργιου τηλεοπτικού προγράμματος, προφανώς παράλληλα με το Ράδιο Αρβύλα, χωρίς όμως να είναι σίγουρο και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ελπίζουμε να αλλάξουν γνώμη ή τουλάχιστον να είναι δύο οι φορές τον μήνα, γιατί θα λείψει πολύ η συγκεκριμένη εκπομπή από τους τηλεθεατές.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top