Πήγε για νυφικό η Δούκισσα Νομικού! Ετοιμάζεται για γάμο και παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι άνθρωπος μου» , είπε η παρουσιάστρια

Σε fashion event με τα νέα νυφικά της Σήλιας Κριθαριώτη βρέθηκε η  Δούκισσα Νομικού. 

Η νεαρή παρουσιάστρια ήταν χαμογελαστή, και είχε διάθεση για αποκαλύψεις γύρω από τα προσωπικά της!

Μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», αφού είπε πόσο πολύ ξεχωρίζει την κυρία Κριθαριώτη, δεν δίστασε να ομολογήσει πώς σκέφτεται σοβαρά το γάμο! 

«Η Σήλια είναι η αγαπημένη μου! Είναι η γυναίκα που εμπιστεύομαι σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου… Είναι μια σχεδιάστρια που θαυμάζω και εκτιμώ», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ίδια θα επιλέξει την κυρία Κριθαριώτη όταν έρθει η στιγμή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Το νυφικό, το έχω στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό! Ξέρω  ακριβώς πως θα είναι! Θέλω να είναι ιδιαίτερο και να μου ταιριάζει και να νιώθω πολύ όμορφα μέσα σε αυτό», εξήγησε η παρουσιάστρια, παραδεχόμενη πως υπάρχει στο μυαλό της ο γάμος!

Μάλιστα, δεν έκρυψε τον έρωτα και την αγάπη της για τον σύντροφο της. Με κουβέντες που έσταζαν μέλι, είπε «ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι ο άνθρωπος μου γι’ αυτό δεν κρύβομαι , γι’ αυτό μιλάω ανοιχτά, γι’αυτό με βλέπετε να χαμογελώ! Στις δυσκολίες έχω ένα λιμάνι και είμαι τυχερή γι' αυτό».

Στο ερώτημα «αν ζηλεύει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη;», η Δούκισσα Νομικού με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχτηκε πως «ζήλια υπάρχει».

«Είναι ωραίο παιδί και με μεγάλο σουξέ ο Δημήτρης! Δεν θα μου άρεσε να μην υπήρχε καθόλου ζήλια! Υπάρχει τόσο, όσο», εξήγησε.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μανούλα, η παρουσιάστρια είπε πως «αν ο Θεός θέλει, θα μου φέρει ένα παιδάκι». 

ΒΙΝΤΕΟ alpha 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top