Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» κουμπαράς αγάπης για το «Χαμόγελο του παιδιού»

Γιορτή συμπαράστασης για να έχουν όλα τα παιδιά χαμόγελο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνονται μια μεγάλη αγκαλιά για τον σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην εκπομπή που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 – και εκτάκτως θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αφού θα ολοκληρωθεί στις 15:00 – η παρουσιάστρια και όλοι οι συντελεστές, αλλά και οι επώνυμοι καλεσμένοι που θα περάσουν από το πλατό καλούν τους τηλεθεατές να ενισχύσουν το έργο του συλλόγου.

 

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να καλέσετε από σταθερό ή κινητό στο 19810 με χρέωση 2,48 ευρώ ανά κλήση.

 

 

Στόχος της σημερινής εκπομπής είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, αλλά και χρηστικά υλικά (ρουχισμός, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολική ύλη κλπ) για τις δράσεις του Χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, η Ζήνα θα έχει στο πλευρό της τον πρόεδρο, Κώστα Γιαννόπουλο και τον παθιασμένο γιατρό της μονάδας, Χρήστο Καμηλάτο, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα 21 χρόνια κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης του συλλόγου, που για να συνεχίσει το έργο του χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την πολύτιμη στήριξη όλων μας για να χαμογελάσουν τα πρόσωπα περισσοτέρων παιδιών.

Και ο Νίκος Γιαννόπουλος, αδελφός του μικρού Ανδρέα δίνει το «παρών» παρουσιάζοντας το παραμύθι του Ανδρέα, που επιμελήθηκε ο ίδιος και συγκινεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δημιούργησε έναν κουμπαρά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την πολύτιμη βοήθεια και ευγενική χορηγία του αγγειοπλάστη Σωτήρη Ρέντζου, ο οποίος δημιούργησε από πηλό και ζωγράφισε τον κουμπαρά, σύμβολο της προσφοράς και της αγάπης.

Κοντά τους στο πλατό δίνουν το "παρών" η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, οι δημοσιογράφοι του Star, Παναγιώτης Στάθης, Ράνια Τραγόμαλλου, Βάιος Σύρρος, Γιώργος Σαραντάκος, αλλά και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα και Δημήτρης Μακαλιάς.

Θα τραγουδήσουν ζωντανά στο πλατό οι Λάμπης Λιβιεράτος, Γιώργος & Νίκος Ελευθέρας, Χρύσπα και οι ηθοποιοί Όθων Μεταξάς, Γιώργος Γιαννόπουλος και ο πιανίστας Στέφανος Κόκκαλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top