Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: ο Αχιλλέας ανακαλύπτει ποιος είναι ο χάκερ που μπήκε στους λογαριασμούς

Συντονιστείτε στο Star στις 17:50

​Ένα επεισόδιο γεμάτο απρόοπτα, θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση επεισοδίου

Η Κρίστη βρίσκει κάτω από το κρεβάτι του Τζόνυ μία φωτογραφία με ένα παιδάκι. Εκείνος το καλύπτει, λέγοντας πως είναι ο αγαπημένος του ανιψιός, που ζει στην Αγγλία. Ο Μάριος προσπαθεί να μεταπείσει την Κάτια να μην παρακολουθήσει τον εισπράκτορα του Άλκη. Ο Νικ ανακαλύπτει πως ο Αχιλλέας Γεωργόπουλος ήταν μέτοχος της Φαρμακέντ. Έντονος καυγάς ξεσπάει ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Μάνο για τη συμπεριφορά του στο μπαρ, που φλέρταρε με μία άλλη γυναίκα. Η Έλσα, από την άλλ��, σοκαρισμένη από τη συνάντησή της με τον Μάνο και τη Μαρίνα, θέλει να τα παρατήσει. Ο Άρης καταστρώνει νέο σχέδιο προκειμένου να της αλλάξει αυτήν την απόφαση. Η Κρίστη λέει στην Άννα ότι δεν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον Τζόνυ.

Η Εύα ξυπνάει και αντιλαμβάνεται την απουσία του Πέτρου. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως την άκουσε να παραμιλάει στον ύπνο της, αναφέροντας το όνομα της Φωτεινής. Ο Θεόφιλος φεύγει οριστικά για την Αθήνα, ενώ η Ντορέτα με το μωρό θα τον ακολουθήσουν δυο μήνες μετά. Η Κάτια δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Μάνο που της ζητάει τη βοήθειά της. Ο Νικ ενημερώνει τη Δάφνη για τη σχέση του Αχιλλέα με τη φαρμακευτική. Ο Αντρέας μαθαίνει έκπληκτος πως ο Πέτρος πέρασε τη νύχτα του στο σπίτι της Μάρθας Βέργου. Ο Μάνος πείθει ��ην Κάτια να τον βοηθήσει, ώστε να κάνει τη Μαρίνα να τον σιχαθεί. Τα περιοδικά γεμίζουν με εξώφυλλα της Κρίστης και η Χαρά σαν μαινόμενος ταύρος απαιτεί από τον Τζόνυ να θάψει τη δημοφιλία της. Η Κάτια αναγκάζεται να πει στον Μάριο πως ο Μάνος σύντομα θα πεθάνει. Ο Νικ καταφέρνει να βρει τον λογαριασμό που μπαίνουν τα χρήματα από τις δοσοληψίες των τοκογλύφων. Ο Τζόνυ λέει στην Κρίστη πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη δισκογραφική και δεν μπορούν να βγάλουν το cd που έχει υπογράψει. Η Κρίστη τρελαίνεται, καθώς αισθάνεται ξανά προδομένη. Ο Αντρέας συνοδεύει τη Δάφνη στην επιχείρηση κατά ενός κυκλώματος trafficking και η Δάφνη τον σώζει από βέβαιο θάνατο.

Η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Μάνο. Πάνω που νιώθει πως κι εκείνος είναι έτοιμος να κάνει τη δική του προσπάθεια, εκείνος της λέει πως έχει ραντεβού με την Κάτια στο μαγαζί και φεύγει. Παράλληλα, βάζει μπροστά το σχέδιό του με την Κάτια. Ο Πέτρος, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της Εύας, της λέει πως αποφάσισε να μείνει στο γάμο τους. Ο Αχιλλέας συνειδητοποιεί πως ο χάκερ που μπήκε στους λογαριασμούς του, είναι ο Νικ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top