ΦΩΤΟ: στα… πατώματα οι δημοσιογράφοι από το ξενύχτι στις Βρυξέλλες!

Το παρασκήνιο της ενημέρωσης για τις δραματικές διαβουλεύσεις

ΦΩΤΟ: στα… πατώματα οι δημοσιογράφοι από το ξενύχτι στις Βρυξέλλες!

Μαραθώνιο έτρεξαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες προκειμένου να καλύψουν εκτενώς τον «πυρετό» των διαβουλεύσεων! Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το… εξοντωτικό κλίμα, όταν οι κ.κ. Σακελλαρίδης και Παππάς πήγαν στην αίθουσα Τύπου για το briefing.

briefing3.jpg

Eurogroup, Σύνοδος Κορυφής, δείπνο των «28», δηλώσεις, προτάσεις και ξανά δηλώσεις είχε το «μενού» της Πέμπτης, ενώ οι δημοσιογράφοι έχουν πολλά «χιλιόμετρα» ακόμα, καθώς έρχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εξελίξεις.

briefing6.jpg

Ο κ. Παππάς δεν φάνηκε να χάνει το χαμόγελό του παρά τις ολοήμερες δραματικές διαβουλεύσεις και το προχωρημένο της ώρας, εν αντιθέσει με τον κ. Σακελλαρίδη που έδειχνε εμφανώς καταπονημένος, ενώ οι δημοσιογράφοι, με κινητά, σημειωματάρια και κομπιούτερ ανά χείρας, προσπαθούσαν παράλληλα να… ξαποστάσουν, καθισμένοι στο πάτωμα ή ακουμπώντας σε τοίχους και κολώνες!

briefing2.jpg

Εκτός από τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο «πόδι» βρίσκονται και συνάδελφοί τους από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Μάλιστα, ο ανταποκριτής της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa» δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία στην οποία παίρνει έναν υπνάκο, στην καρέκλα, με μάσκα στα μάτια, μέχρι να τελειώσει η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους επικεφαλής των θεσμών…

zatterin.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top