«Kuzey Guney»: Η Τζεμρέ αποφυλακίζεται

Τι θα δούμε στο αυριανό διπλό επεισόδιο-Συντονιστείτε στο Star στις 08:00

«Kuzey Guney»: Η Τζεμρέ αποφυλακίζεται

Στις 08:00 το πρωί της Τετάρτης συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο, διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Η Τζεμρέ αποφυλακίζεται αλλά τα προβλήματα εξακολουθούν να την κρατούν μακριά από τον αγαπημένο της Κουζέι.

Η Τζεμρέ προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους, που έχουν αναγκάσει τον Κουζέι να εξαφανιστεί. Υποψιάζεται πως ο Γκιουνέι πρέπει να έχει σχέση με την εξαφάνιση του αδελφού του.

Ο Γκιουνέι είναι αποφασισμένος να χωρίσει την Τζεμρέ από τον Κουζέι. Προσπαθεί να πείσει την Τζεμρέ πως ο Κουζέι εξαφανίστηκε γιατί δεν είχε το θάρρος να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, αλλά προφανώς δεν την πείθει. Η Τζεμρέ είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τα ίχνη του άντρα, που αγαπάει. Μετά την αποφυλάκιση της Τζεμρέ, ο Μπαρίς προσπαθεί να εξασφαλίσει την ελευθερία του…

Ο Γκουνέι ανακαλύπτει την κρυφή συνεργασία, που υπάρχει μεταξύ του Μπαρίς και της Ντενίζ.

Η Μπανού, από τη στιγμή που κατάλαβε τα πραγματικά κίνητρα του Γκιουνέι, ��ίναι αποφασισμένη να του χαλάσει τα σχέδιά. Κάποια στιγμή επιτυγχάνει το στόχο της αλλά ο Γκιουνέι είναι αποφασισμένος να μην καταθέσει τα όπλα τόσο εύκολα.

Η Τζεμρέ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με τον Κουζέι. Ένας απρόσμενος παράγοντας θα την βοηθήσει να πραγματοποιήσει το σκοπό της. Τώρα είναι σίγουρη πως τίποτα πλέον δεν μπορεί να τους χωρίσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top