ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ του BBC: πέθανε τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Αναστάτωση στα social media - τι απαντούν το κανάλι και η δημοσιογράφος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ του BBC: πέθανε τη βασίλισσα Ελισάβετ!

​Το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ανακοίνωσε μέσω των social media δημοσιογράφος του BBC, προκαλώντας αναταραχή! Λίγη ώρα αργότερα, το επίμαχο μήνυμα σβήστηκε, το κανάλι και η δημοσιογράφος έσπευσαν να δικαιολογηθούν, ενώ το Παλάτι έβγαλε ανακοίνωση για την κατάσταση της εστεμμένης!

«ΕΚΤΑΚΤΟ: Η βασίλισσα Ελισάβετ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King Edward. Ανακοίνωση σε λίγο. @BBCWorld», έγραψε αρχικά η Αχμέν Καγάζια και, λίγη ώρα αργότερα, έσπειρε την πλήρη αναστάτωση: «Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε. @BBCWorld».

kagazia1.jpg

Μετά τον πανικό που ακολούθησε κι ενώ πολλά μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο, όπως το CNN και η Bild, αναπαρήγαγαν το μακάβριο μήνυμα, η δημοσιογράφος έσπευσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αποδίδοντας την γκάφα στο ότι είχε αφήσει το κινητό της αφύλαχτο. «Αφύλαχτο κινητό στο σπίτι. Ανόητη φάρσα. Συγγνώμη για την αναστάτωση!», έγραψε.

queentweet2.jpg

Στο μεταξύ, το Παλάτι είχε σπεύσει να βγάλει ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η 89χρονη «γαλαζοαίματη» δεν είναι καν άρρωστη και η επίσκεψή της στο νοσοκομείο ήταν προκαθορισμένη, ώστε να υποβληθεί στο ετήσιο τσεκάπ της!

kagazia2.jpg

Ουδείς γνωρίζει πώς έγινε το τραγικό λάθος, ενώ το BBC α��ακοίνωσε πως επρόκειτο για… «τεχνική πρόβα», για να δουν, δηλαδή, τι θα κάνουν σε περίπτωση που πεθάνει η βασίλισσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι λεγόμενες «πρόβες νεκρολογιών» είναι συνηθισμένη πρακτική, ωστόσο, γίνονται κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Πάντως, όλοι αναμένουν ότι η Καγάζια θα βρεθεί αντιμέτωπη με πειθαρχική ποινή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top