EΤΣΙ θα εμφανιστούν Freaky Fortune και Riskykidd στην Eurovision!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον β’ ημιτελικό - έγινε η πρόβα τζενεράλε

EΤΣΙ θα εμφανιστούν Freaky Fortune και Riskykidd στην Eurovision!

Με ασπρόμαυρα ρούχα, όμοια με εκείνα που έβαλαν στην δεύτερή τους πρόβα, θα εμφανιστούν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd στον αυριανό ημιτελικό της Eurovision, όπως αποκαλύφθηκε στην πρόβα τζενεράλε!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι 15 χώρες που διαγωνίζονται στον β’ ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης ρίχνονται στη «μάχη» την Πέμπτη, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, διεκδικώντας ένα από τα εναπομείναντα δέκα «εισιτήρια» για τον τελικό του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα είδαμε στην πρόβα τζενεράλε, η δεύτερη διαγωνιστική βραδιά της φετινής διοργάνωσης θα αρχίσει με ένα χορευτικό εμπνευσμένο από το «Tango Jalousie», το τραγούδι του Jacob Gade από το 1925, που αποτελεί το πιο γνωστό κομμάτι από την Δανία. Μετά το «καλησπέρα» των τριών παρουσιαστών, θα αρχίσουν οι εμφανίσεις των χωρών, με την Ελλάδα να ανεβαίνει στη σκηνή 13η κατά σειρά.

H postcard της χώρας μας, το εισαγωγικό μας βιντεάκι δηλαδή, είναι γυρισμένο σε ελληνικό νησί.

Freaky Fortune και Riskykidd θα ερμηνεύσουν το «Rise Up» φορώντας ασπρόμαυρα ρούχα και με πολύχρωμα γραφικά στην τεράστια LED oθόνη, όπου θα κυριαρχεί το λευκό και το μπλε, που παραπέμπουν ευθέως στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων λεπτών, οι εκπρόσωποί μας καλύπτουν όλη τη σκηνή, αλλάζοντας θέσεις μεταξύ τους και κινούνται στις δύο πασαρέλες. Στη γέφυρα του τραγουδιού εμφανίζεται το τραμπολίνο, που έως τότε ήταν... αόρατο, με τον Arthour Gieremian, στα λευκά, να κάνει άλματα και περιστροφές, ενώ, προς το τέλος του τραγουδιού, ανεβαίνουν στο τραμπολίνο και οι τραγουδιστές μας, με το φινάλε να τους βρίσκει... ξαπλωμένους και χαμογελαστούς!

Μετά την παρουσίαση όλων των τραγουδιών, θα ανοίξουν οι γραμμές για το televoting, ενώ, μέχρι να μάθουμε τις δέκα χώρες που προκρίνονται, οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει άλλες δύο εκπλήξεις: η πρώτη είναι η εμφάνιση της... Αυστραλίας στον διαγωνισμό, για πρώτη φορά στην ιστορία και η δεύτερη περιλαμβάνει πολύ χορό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top