ΔΕΙΤΕ την Ελληνίδα που κάνει «Επανάσταση» στην αμερικανική τηλεόραση

Ποια είναι η Τρέισι Σπυριδάκος;

Μία Ελληνίδα, η Τρέισι Σπυριδάκος, κάνει «Επανάσταση» στην αμερικανική τηλεόραση και, μάλιστα, συγκαταλέγεται στη λίστα με τους ανερχόμενους ηθοποιούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Η όμορφη και δυναμική ηρωίδα που κάνει θραύση

Ύστερα από κάποιες μικρές συμμετοχές σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως το «Supernatural» αλλά και σε τηλεταινίες καναδικής παραγωγής, η Σπυριδάκος - ή Σπυριδάκου επί το… ελληνικότερο - κατάφερε να εξασφαλίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Revolution», που στη χώρα μας μεταδίδει κάθε Κυριακή, στις 17:50, το Star.

Τρέισι Σπυριδάκος - 4.jpg

Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την Τσάρλι Μάθιεσον, μία όμορφη και δυναμική ηρωίδα, που προσπαθεί να πολεμήσει με πρωτόγονα μέσα ένα καταπιεστικό καθεστώς του μέλλοντος, ύστερα από μια ολική καταστροφή των ενεργειακών πηγών του πλανήτη.

Τρέισι Σπυριδάκος - 1.jpg

«Λατρεύω τη δράση! Λατρε��ω τη δράση! Μεγάλωσα με αγόρια και για αυτό τον λόγο για εμένα οι πολεμικές τέχνες είναι αγαπημένη συνήθεια! Είναι όλα υπέροχα στη σειρά με την “dream team” των δημιουργών, που μας υποστηρίζουν. Για εμένα, είναι σαν ένα όνειρο, είναι η προσωπική μου ευκαιρία και περιπέτεια», έχει δηλώσει η Τρέισι για τον ρόλο της.

Από την Λακωνία, στον Καναδά

Mε καταγωγή από τη Σκάλα Λακωνίας, η Τρέισι γεννήθηκε πριν περίπου 28 χρόνια στη Γουϊνιπέγκ της καναδικής επαρχίας Μανιτόμπα και σε πολύ μικρή ηλικία επέστρεψε με τους γονείς της στην Ελλάδα. Στη χώρα μας έμαθε να μιλάει άπταιστα ελληνικά και, μέχρι σήμερα, δηλώνει υπερήφανη για την καταγωγή της.

Τρέισι Σπυριδάκος - 2.jpg

Στον Καναδά επέστρεψε οριστικά το 1992. Αποφοίτησε από το Λύκειο Oak Park στη Γουϊνιπέγκ και το 2000 εγκαταστάθηκε στο Βανκούβερ, αποφασισμένη να «κυνηγήσει» την τύχη της στο χώρο του θεάματος. Σχεδόν αμέσως, ήρθαν οι πρώτες προτάσεις. Αρχικά για το «Supernatural», μετά για το «Bionic Women» και το «Psych».

Ο ρόλος της Κάλι στη σειρά «Supernatural», που προβάλλεται στο Star (Τρίτη έως Πέμπτη στις 02:00), αποτ��λεσε την πρώτη της εμφάνιση στην «κεντρική σκηνή» της αμερικανικής showbiz αλλά όπως λένε ειδικοί και κοινό, δεν θα είναι ο τελευταίος. Είναι βέβαιο ότι η Τρέισι Σπυριδάκος θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα!

Τρέισι Σπυριδάκος - 3.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top