Ε. Αραβανή: «Ο Ηλίας αγάπησε την Ευαγγελία και όχι την Αραβανή»

Γιατί δεν κυνήγησε μια καριέρα στο εξωτερικό;

Ε. Αραβανή: «Ο Ηλίας αγάπησε την Ευαγγελία και όχι την Αραβανή»

Για την καριέρα της στο μόντελινγκ αμέσως μετά τα καλλιστεία και την ανάδειξή της σε Σταρ Ελλάς, μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή, αποκαλύπτοντας και τον λόγο για τον οποίο δεν κυνήγησε μια καριέρα στο εξωτερικό, παρά τις πιέσεις των μάνατζέρ της.

«Κυνήγησα λί��ο το εξωτερικό, αλλά όχι όσο θα ήθελαν οι bookers μου. Κι αυτό γιατί είχα ένα πρόβλημα που δεν το ξεπέρασα ποτέ. Δεν μπορούσα να είμαι πολύ καιρό μακριά από το σπίτι μου και από την οικογένειά μου. Έφευγα μία εβδομάδα, δύο το πολύ και μετά έβαζα τα κλάματα και ήθελα να γυρίσω πίσω», είπε η Ευαγγελία.

Οι συνθήκες άλλωστε όπως είπε δεν ήταν και οι καλύτερες.

«Η συναναστροφή με τα υπόλοιπα ξένα κορίτσια στο εξωτερικό, οι συνθήκες διαβίωσης ήταν σχετικά δύσκολα. Μέναμε πολλά κορίτσια σε ένα διαμέρισμα για οικονομικούς λόγους, κάποιες από αυτές δεν φρόντιζαν το σπίτι ώστε να είναι καθαρό και τακτοποιημένο και δεν το άντεχα όλο αυτό», είπε.

Η Ευαγγελία όμως μίλησε και για τον καλό της, Ηλία Βρεττό, ο οποίος την κέρδισε όπως είπε γιατί την αγάπησε γι’ αυτό που είναι και όχι για την ομορφιά της.

«Ο Ηλίας είναι ένας απλός άνθρωπος, όπως όλοι μας. Αυτό που ξεχώρισα σε εκείνον είναι ότι κοίταξε την Ευαγγελία και όχι την Αραβανή. Αυτό είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι για μένα γιατί στο παρελθόν έχω αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση και δεν μου άρεσε καθόλου. Μου έχει τύχει να είμαι με άνθρωπο που κοιτούσε μόνο την εξωτερική μου εμφάνιση και ήταν μαζί μου για να προβληθεί και όταν το κατάλαβα είχα στεναχωρηθεί πολύ. Ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς», είπε.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top