«Ένα αστέρι γεννιέται»: Η νέα τουρκική σειρά του Mega

Χασρέτ-Μουράτ: Θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα αλλά με εμπόδια

«Ένα αστέρι γεννιέται»: Η νέα τουρκική σειρά του Mega

Πρώτη ανάρτηση: 29/06/2013 23:35

Νέα τουρκική σειρά έρχεται από τις 8 Ιουλίου και κάθε απόγευμα στις επτά στο Mega. «Ένα αστέρι γεννιέται» θα είναι ο τίτλος και θα αναφέρεται στην ιστορία των Χασρέτ και του Μουράτ που θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα αλλά με εμπόδια καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που τους χωρίζουν.

Ο Μουράτ είναι καταξιωμένος συνθέτης και καθηγητής κλασικού τραγουδιού. Κατάγεται από πλούσια και ιδιαίτερα καλλιεργημένη οικογένεια. Σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, θα γνωρίσει τη Χασρέτ, μια όμορφη αλλά αμόρφωτη τσιγγάνα που πουλάει λουλούδια στο δρόμο.

Ο πατέρας της βρίσκεται άδικα στη φυλακή και η Χασρέτ δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τα αδέλφια της. Όταν ο Μουράτ την ακούει να τραγουδά, εντυπωσιάζεται από την καλή αλλά ακατέργαστη φωνή της. Της λέει ότι αν έκανε μαθήματα φωνητικής, θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η Χασρέτ, αρχικά, προσβάλλεται από την κριτική του, αλλά στη συνέχεια σκέφτεται ότι μια καριέρα στο τραγούδι θα της προσέφερε τα απαιτούμενα χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο και να βοηθήσει τον πατέρα της να αθωωθεί. Θα προσεγγίσει τον Μουράτ και θα του ζητήσει να την εκπαιδεύσει. Εκείνος είναι αρχικά απρόθυμος, αλλά τελικά θα δεχτεί, βάζοντας μάλιστα και στοίχημα με τον φίλο και παραγωγό του, Λεβέντ, ότι μέσα σε έξι μήνες θα καταφέρει να μεταμορφώσει αυτό το "αγρίμι" σε ντίβα του ��λασικού τραγουδιού. Ένα στοίχημα που θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα, με πολλά εμπόδια, όμως, στο δρόμο για την ευτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top