Εξαφανίστηκε η Χουρέμ - ο κακός χαμός στην τούρκικη σειρά

Τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια του «Σουλεϊμάν»

Εξαφανίστηκε η Χουρέμ - ο κακός χαμός στην τούρκικη σειρά

Εδώ η Χουρέμ, εκεί η Χουρέμ, πού είναι η Χουρέμ; Αυτή η απορία θα «φάει» τον Σουλτάνο και όχι μόνο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σουλεϊμάν Ο Μεγαλοπρεπής»!

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Χουρέμ θα δημιουργήσει νέες αναταραχές στο παλάτι, με την Μιχριµάχ να κατηγορεί ευθέως τις σουλτάνες για την απαγωγή της µητέρας της, αλλά και τον Σουλεϊµάν να κατηγορεί τον Μουσταφά αφού τον έχει ορίσει υπεύθυνο για το χαρέµι.

Ο σουλτάνος θα δώσει εντολή στον Μπαλί Μπέη και τον Ρουστέµ να βρουν τα ίχνη της Χουρέµ, ενώ ο ίδιος είναι συντετριμμένος και στο μυαλό του τριγυρνούν όσα έχει ζήσει με την αγαπημένη του.
Στην προσπάθειά του να μάθει την αλήθεια, ο Ρουστέµ γίνεται βίαιος απέναντι στον Μερτζάν Αγά, ο οποίος θα πάει στο παλάτι και θα αναφέρει στις σουλτάνες πως είναι αιχμάλωτος του Ρουστέμ, αλλά και πως ο Γκιουζντούµ Αγάς συνόδευε την Χουρέμ όταν εξαφανίστηκε!

Ο Γκιουζντούμ φτάνει άρρωστος στο παλάτι και ανακρίνεται από τον Μαλκότσογλου, στον οποίο αποκαλύπτει πως άγνωστοι άντρες τους επιτέθηκαν και άρπαξαν τη Χουρέµ.

Ο Σουλτάνος δίνει εντολή να τους δείξει το σηµείο όπου έγινε η απαγωγή, στο οποίο και μεταβαίνει, διατάσσοντας να ελεγχθούν όλα τα σπίτια στη περιοχή. Παράλληλα, βλέπει ανάµεσα σε χόρτα το δαχτυλίδι µε το πράσινο σµαράγδι που ο ίδιος χάρισε στη Χουρέµ.

Στο μεταξύ, η Χατιτζέ μαθαίνει τα νέα και αποσύρεται στο δωµάτιό της, όπου και θα την συναντήσει ο Σουλεϊμάν ζητώντας εξηγήσεις. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του σουλτάνου, η Χατζιτζέ δεν απαντά και στο τέλος χάνει τις αισθήσεις της! Ο Σουλεϊμάν την αρπάζει στα χέρια και τότε βλέπει ένα μπουκάλι με δηλητήριο, αλλά και την ακούει να του λέει πως δεν θα δει ποτέ τον τάφο της Χουρέµ, όπως εκείνη δεν είδε ποτέ τον τάφο του Ιµπραήµ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top