Με ενέσεις στο Πρωινό mou ο Γ. Λιάγκας!

Τι έπαθε ο παρουσιαστής και σφαδάζει από τους πόνους

Με ενέσεις στο Πρωινό mou ο Γ. Λιάγκα��!

Μεγάλωσε ο Γιώργος Λιάγκας και το κατάλαβε με τον σκληρό τρόπο. Διότι χθες το βράδυ, όπως αποκάλυψε θέλησε να αποδείξει ότι βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση και κατέληξε να του κάνουν ενέσεις για να γλιτώσει από τον πόνο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, χθες που πήγαν στην Κυλλήνη έπαιξε δύο ώρες τένις, μετά έκανε μισή ώρα jet ski και επειδή δεν του έφτανε αυτό είπε να δοκιμάσει να κάνει και σκι.

Έλα όμως που μόνο χειμερινό σκι ξέρει να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και το θαλάσσιο δεν το είχε επιχειρήσει ξανά. Είκοσι μία φορές προσπάθησε να ισορροπήσει πάνω στις σανίδες και είκοσι μία φορές έφαγε τούμπα.

Από το πείσμα του δεν έλεγε να τα παρατήσει, έτσι για να αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει. Στο τέλος όμως δεν μπορούσε ούτε καν να κρατηθεί με αποτέλεσμα όπως είπε να πιει όλο το… Ιόνιο.

Όπως καταλάβατε λοιπόν μετά από αυτό το κάζο, οι ενέσεις ήταν η μόνη λύση για να μπορέσει να βγει στην εκπομπή.

«Έχω κάνει ενέσεις, αλλά πονάω ακόμα πάρα πολύ», είπε ο παρουσιαστής, με το στεφάνι του να τον πειράζει και να τον απειλεί ότι θα βγάλει τις… πομπές του στα site, αφού έχει καταγράψει τα καμώματά του στο κινητό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top