ΒΟΜΒΑ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ή εγώ ή η Ναταλία»

Το δοκιμαστικό της ξανθιάς παρουσιάστριας για τη θέση της Μαρίας Ηλιάκη

ΒΟΜΒΑ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ή εγώ ή η Ναταλία»

​Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως είναι απαιτητική και θέλει αποκλειστικότητα. Τώρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έρχεται να αναστατώσει τον Alpha με τις νέες της απαιτήσεις!

Άκουσον άκουσον!! Έστειλε τελεσίγραφο με το οποίο θέτει τους υπευθύνους του καναλιού μπροστά στο δίλημμα: «Ναταλία ή Κωνσταντίνα», όχι μόνο στην εκπομπή, αλλά στο κανάλι της Κάντζας!

Για τους δικούς της λόγους, η πρωτάρα δεν θέλει να βρίσκεται ούτε καν στους ίδιους χώρους με την παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» γι’ αυτό και διεμήνυσε «ή Ναταλία ή εγώ».

Οι φήμες, όπως σας είχαμε γράψει, την ήθελαν να κρύβεται πίσω από την απομάκρυνση του σκηνοθέτη και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής. Ενώ λέγεται πως εκείνη πέταξε από την εκπομπή την Ευαγγελία Αραβανή.

Πάντως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Ελισάβετ Κυρίτση, η Ναταλία έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το επόμενο βήμα της παρουσιάστριας θα είναι η παρουσίαση ενός βραδινού talk show με μπούσουλα τη γνωστή αμερικανική εκπομπή «Chelsea Lately». Ενώ έχει πέσει και στο τραπέζι η αναβίωση της εκπομπής του Φρέντυ Γερμανού «Αλάτι και πιπέρι».

Αυτό που δε γνωρίζουμε είναι αν η Ναταλία είναι ενήμερη για το τελεσίγραφο της Κωνσταντίνας ή όχι.

Το άλλο θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι πως η Κωνσταντίνα δεν αρκείται σε μια εκπομπή, έχει απαιτήσει να εμφανίζεται και σε δεύτερη.

Τις προηγούμενες ημέρες έκανε δοκιμαστικό για το «Δέστε τους» και μάλιστα όχι μόνο για τη θέση της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και για τη θέση της Μαρίας Ηλιάκη.

Τον τελευταίο λόγο ωστόσο για τον αν η ξανθιά παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου θα βρεθεί στο «Δέστε τους» θα τον έχει ο Νίκος Μουτσινάς.

Πάντως στην περίπτωση που το «Μες στην καλή χαρά» συνεχιστεί και του χρόνου και η Ναταλία είναι εκτός καναλιού, τότε η Σπυροπούλου μάλλον δεν θα κουνηθεί από τη θέση της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top