Η Α.Μήλιου μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία της

«Δεν εντάχθηκα ποτέ στην οικογένεια»

Η Α.Μήλιου μιλά πρώτη φορά για την υιοθεσία της

Για τα παιδικά της χρόνια, τον χαμό των θετών γονιών της και τα συναισθήματά της όταν μεγάλωνε για το γεγονός ότι ήταν υιοθετημένη, μίλησε η Άση Μπήλιου.

Ο θετός πατέρας της γνωστής αστρολόγου έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν εννέα ετών, ενώ στα 18 της χάνει και τη μητέρα της και μένει εντελώς μόνη της.

«Όταν έχασα και τη μητέρα μου ήμουν εντελώς μόνη. Έχει διαφορά το γεγονός ότι ήμουν υιοθετημένη, τουλάχιστον σε μένα. Δεν ένιωσα ότι εντάχθηκα ποτέ στην οικογένεια. Τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, ταυτόχρονα κόπηκαν και οι γέφυρες με την οικογένεια του μπαμπά. Από τη στιγμή που πεθαίνει η μαμά, κόβονται οι γέφυρες με την οοικογένεια της μαμάς. Δεν υπήρχε αυτή η αποδοχή. Η οικογένειά μας ήμασταν οι τρεις μας», είπε.

Το γεγονός ότι έμεινε μόνη της στη ζωή σε μικρή ηλικία την έκανε να ωριμάσει απότομα για να καταφέρει να επιβιώσει.

«Το να βρίσκεσαι ξαφνικά μόνος σου σε αυτή τη ζωή και να μην έχεις κάπου να αποταθείς δεν είναι το πιο ευχάριστο. Είσαι παιδί ακόμα, είχα μόλις μπει στο πανεπιστήμιο. Δεν ήξερα τι μου γινόταν, αλλά τα έμαθα όλα. Δεν χάρηκα τη ζωή, αλλά επιβίωσα», είπε.

Η Άση ήταν αποκαλυπτική και για τα συναισθήματα που είχε για την βιολογική της οικογένεια.

«Δεν έψαξα ποτέ τη βιολογική μου οικογένεια. Μόνο κάποια στιγμή αργότερα το σκέφτηκα από περιέργεια πιο πολύ, αλλά δεν με ενδιέφερε. Οι άνθρωποι να είναι καλά, τους ευχαριστώ που μου έδωσαν το δώρο της ζωής, αλλά και που με έδωσαν σε αυτή την οικογένεια που τη λάτρεψα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top