Προετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειό της η Νανά Καραγιάννη

Συνεχίζει τη μάχη της, αλλά και την κανονική της ζωή

Προετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειό της η Νανά Καραγιάννη
Μπορεί να διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, να πρέπει να φανεί δυνατή για τη μεγαλύτερη ίσως μάχη που θα δώσει ποτέ, για τη μάχη για τη ζωή της, όμως η ΝανάΚαραγιάννη, μέσα σε όλη αυτή τη θύελλα και την αναταραχή προετοιμάζεται για να γιορτάσει τα τρία χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της Γιάννη.

Το Γιάννη που στα δύσκολα είναι δίπλα της, της κρατάει το χέρι και της δίνει κουράγιο για να αγωνιστεί και να βγει από το σκοτεινό τούνελ της νευρικής ανορεξίας. Το Γιάννη, που τρία χρόνια πριν βρέθηκε στο δρόμο της, την ερωτεύτηκε, την τράβηξε από το χέρι και η Νανά άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.

Όμως η ραδιοφωνική παραγωγός έχασε τις δυνάμεις της. Κάποια στιγμή αφέθηκε και πάλι και παρασύρθηκε από τις «σειρήνες» της αρρώστιας, που της φώναζαν ότι πρέπει να χάσει κιλά.

Και πάλι ο Γιάννης ήταν εκεί και τώρα στη νέα της μάχη συνεχίζει να τη στηρίζει. Την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, κλείνουν τρία χρόνια γάμου και θα το γιορτάσουν πολύ ρομαντικά.

Άλλωστε όπως έγραψε και η Μπέλλα Κυδωνάκη στη σελίδα της Νανά στο Facebook, η σχέση τ��ς με τον Γιάννη ξεπερνάει τον χρόνο, γι’ αυτό και θέλει και για το Γιάννη να το παλέψει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top